Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102044 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 [align=center]Imię: Jonasz Wiek: 16 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: gg: 36022063 , Steam Czerwonyy. Staż na forum: 10 lip 2013 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Jest. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin BF 2 (kiedyś). Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Jakieś 2-3 h List motywacyjny: A więc, postanowiłem spróbować swoich sił , i zaoferować wam parę wywiadów , ponieważ od pewnego czasu nie widziałem ani jednego. Myślę , że sprawdzę się na tej funkcji , dużo ludzi mnie zna, i można mi zaufać. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]:[/align] [align=center]Ja - Pomarańczowy [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdro 600 - Niebieski [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Pozdro, mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj. Oczywiście że tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Adrian. Pochodzę z Koszalina. Mam 16lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Koszalin piękne miasto... Opowiedz coś o nim. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Koszalin jest to ani małe miasto ani duże. Prócz orlików i centrach handlowych nie ma co w nim robić. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gracze są ciekawi czy nasz Opiekun ma rodzeństwo, jeśli masz może coś o nim opowiesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wasz opiekun nie ma rodzeństwa, jest jedynakiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może opowiesz nam jakie są Twoje plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje plany są takie żeby z coda 201lvl zrobić 1 na top liście cod modów. A w życiu realnym wyjechać za granice w poszukiwaniu pracy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz może coś z innego półki , jak znalazłeś się na MH ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W poszukiwaniu serwera JailBreak przez froum wiaderko. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz coś o swojej karierze na MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po graniu 3 miesiącach na serwerze JailBreak złożyłem tam podanie , które zostało mile przyjęte. Kilka miesięcy potem zawitałem na coda sprawdzić co jest na nim ciekawego że tyle osób gra. Cod mi się tak spodobał że po przegraniu 30h złożyłem podanie które zostało też przyjęte ale także automatecznie zrezygnowałem z admina jailbreak. Po 3-4 miesiącach przez 1 głupią wpadkę wyleciałem i chciałem odejść od mh ale jednak zostałem. Od czekałem 2-3tygodnie i znów złożyłem podanie i do teraz jestem admienem. A od 2 dni jestem opiekunem coda z czego bardzo się cieszę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy myślisz, że zasługujesz na rangę Opiekuna Adminów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja sądzę że tak. Z tego co widzę h@ też tak myślą więc wszyscy się zgadzamy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sądzisz o pracy naszego drogiego Właściciela? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dużo się stara żeby gracze jak i admini mieli lżej i milej na serwerach. Ale jak widać jest sam i jest mu trudno. My wszyscy z administratorów coda 201 pomagamy mu jak możemy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Całą ekipę Multi-Head. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje , że mogłem przeprowadzić z Tobą wywiad, życzę dalszych sukcesów, oraz wiele szczęście na nowy rok [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje i nawzajem. [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101851 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jakoś coś mi świta znam tego pozdra chyba hmm. Ale jestem na tak widać że się starasz żeby pomóc mh i można dać ci redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101926 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na tak wywiad interesujący znam goście widać że sie stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Stycznia 2014 #101932 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Interesujący wywiad -Ogarnięty -Miły -Stara się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101937 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Kolego, obserwuje się od dłuższego czasu i widzę, że bardzo się starasz i zależy ci na MH. Masz moje Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 1 Stycznia 2014 #102062 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Zostałeś przyjęty na okres próbny. Jak najszybciej odrób 4 pkt. ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361800 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi