Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103812 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Imię: Mateusz Wiek: 21 lat Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: 6496190 Staż na forum: 8 Październik 2012, ponad 400 postów . Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Przekona Was pisanie artykułów aplikacji na serwerach RolePlay SAMP. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: UBTeam, admin COD MOD. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Dam sobie 9. Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Myślę że, przygotowanie raz na tydzień jakiegoś ciekawego artykułu to nie taka straszna sprawa. List motywacyjny: Lubię pisać o rzeczach które pełnią funkcje jakiś istotnych informacji. Moje artykuły na pewno będą miały na celu przedstawienie nowości, zmian w Naszej sieci, tak aby każdy był poinformowany. Zamierzam podjąć współpracę z administracją. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: http://multi-head.pl/topic/19060-cod-mod-podsumowania-czas/#entry113222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 1 Stycznia 2014 #101852 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na tak: -wiek -przekonałes mnie przez podsumowanie roku na codzie 200 (popraw moj nick, yhh Ty!) -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na duże tak. Bardzo podobało mi się podsumowanie roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Stycznia 2014 #102014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Tak ! + Bardzo ładne podsumowanie coda zrobiłeś + Ogarnięty + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Stycznia 2014 #102017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na duuuże TAK. -Twoje podsumowanie jest super -Ogarnięty -Staż -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi