Go艣膰 Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103812 Udost臋pnij Napisano 1 Stycznia 2014 Imi臋: Mateusz Wiek: 21 lat Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: 6496190 Sta偶 na forum: 8 Pa藕dziernik 2012, ponad 400 post贸w聽. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Przekona Was pisanie artyku艂贸w aplikacji na serwerach RolePlay SAMP. Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: UBTeam, admin COD MOD. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Dam sobie 9. Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: My艣l臋 偶e, przygotowanie raz na tydzie艅 jakiego艣 ciekawego artyku艂u to nie taka straszna sprawa. List motywacyjny: Lubi臋 pisa膰 o rzeczach kt贸re pe艂ni膮 funkcje jaki艣 istotnych informacji. Moje artyku艂y na pewno b臋d膮 mia艂y na celu przedstawienie nowo艣ci, zmian w Naszej sieci, tak aby ka偶dy by艂 poinformowany. Zamierzam podj膮膰 wsp贸艂prac臋 z administracj膮. Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:聽http://multi-head.pl/topic/19060-cod-mod-podsumowania-czas/#entry113222 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 1 Stycznia 2014 #101852 Udost臋pnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na tak: 聽 -wiek 聽 -przekona艂es mnie przez podsumowanie roku na codzie 200 (popraw moj nick, yhh Ty!) 聽 -sta偶 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102011 Udost臋pnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na du偶e tak. Bardzo podoba艂o mi si臋 podsumowanie roku. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Stycznia 2014 #102014 Udost臋pnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Tak !聽 聽 聽 聽 + Bardzo 艂adne podsumowanie coda zrobi艂e艣 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Mi艂y聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Stycznia 2014 #102017 Udost臋pnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na duuu偶e TAK.聽 聽 -Twoje podsumowanie jest super 聽 -Ogarni臋ty 聽 -Sta偶聽 聽 -Mi艂y 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi