Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanko xMajster

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:xMajster aka Gimbus

Doświadczenie (w byciu adminem):Spore byłem kilka razy Adminem na JB jak i na innych modach 

Znajomość AMXX (W skali 1-10):6

Staż w CS-sie:5 lat

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/xMajster%20aka%20Gimbus/80.72.40.110:27027/  brakuje mi tam z 500-600 min ale to nadrobię może jeszcze i dzisaj 

Dlaczego TY .!:Ponieważ gdy zawsze wchodziłem rano na serwerze jest nie ogar dzieciarnia i robią fk i na Admina trzeba czekać min do 12:00 wiec chyba będzie dobrze jak będzie Admin który gra rano na serwerze

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:To zależy jeszcze od szkoły i nauki ale postaram się być jak najczęściej na serwerze.

Kontakt:Steam (xMajster aka Gimbus)

Nie. To jest kpina!?

Wycinek z Gametrackera "First Seen: Dec 30, 2013". Grasz na serwerze trzeci dzień i już admina chcesz?

Prosze was ludzie.. Po co wy takie podania składacie?

Temat do zamknięcia moim zdaniem.. Jakbyś je złożył za tydzień dwa to co innego.

Nikt cie nie zna na serwerze , nawet nie masz godzin...

Masz 15 lat i sądzisz ,że będziesz mógł grac rano do godziny 12? Wątpie...

Może nie gram na serwie ale się wypowiem...

Koleś nabijasz posty wszędzie i piszesz byle było, nic mądrego.

Wypowiadasz się w tematach zombie, cod,  com mod 800 itd..  no po prostu wszędzie się wypowiadasz byle posty nabić..

Nawet kilka dni temu pamiętam jak wypowiadałeś się na dd2 na temat adminów, a ani raz tam nie byłeś na dd2.. gdy Ci to napisałem, poprawiłeś że grałeś na innych dd2 i wiesz jak jest... a co nas obchodzi inny? To jest MH, są inni admini itd...

Moim zdaniem za szybko to wszystko, daj się lepiej poznać, konto na forum zaledwie parę dni..

Dokładnie @Sy[K]uS , takm zachowaniem jak opisał Sykus pokazujesz ,że do 15 lat ci sporo brakuje. ;)

Może nie gram na serwie ale się wypowiem...

Koleś nabijasz posty wszędzie i piszesz byle było, nic mądrego.

Wypowiadasz się w tematach zombie, cod,  cod mod 800 itd..  no po prostu wszędzie się wypowiadasz byle posty nabić..

Nawet kilka dni temu pamiętam jak wypowiadałeś się na dd2 na temat adminów, a ani raz tam nie byłeś na dd2.. gdy Ci to napisałem to poprawiłeś że grałeś na innych dd2 i wiesz jak jest... a co nas obchodzi inny? To jest MH, są inni admini itd...

Moim zdaniem za szybko to wszystko, daj się lepiej poznać, konto na forum zaledwie parę dni..

Majster, ty grasz na serwie od kilku dni, odrazu chcesz adma? musimy cię lepiej poznać, zresztą gdy byłem z tobą w CT, przy zabawie w Truth/False zadałeś pytanie którego nie słyszałem oraz powiedziałeś abym wcisnął owy przycisk, okazało się że to był zły przycisk, i przez ciebie zrobiłem FK ....

Podanie zbyt wczesne, na serwerze od 3 dni...to jest wystarczający argument.

Pograj dłużej i wtedy się postaraj o zdobycie Admina.

Jestem na NIE.

Podanie zbyt wczesne, na serwerze od 3 dni...to jest wystarczający argument.

Pograj dłużej i wtedy się postaraj o zdobycie Admina.

Jestem na NIE.

@Keymill~ nie wypowiadamy się w podaniach na serwerach na których nie gramy. ;)

Co do ciebie Majster ,oczywiście ja ci nie karze grać pół roku. :P Ja podanie złożyłem po  7 dniach gry ,ale najwidoczniej gracze mnie znali ,ponieważ go dostałem. A jak widać jestem z Multi-Headem już 3 miesiące. :)

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...