Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]KinG

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

nick: KinG

doswiadczenie: no srednie szybko sie ucze bylem juz 2 razy admine ffa i tp

amx: 7

staz w csie : hmm łacznie z nsem to z 7 lat :D

steam oczywiscie 0:1:33684441

http://www.gametrack...2.43.106:27027/

dlaczego ja hmmm gram w godzinach po rannych co drugi tydzien wracam z pracy o 6 rano przez caly tydzien wiec z rana jestem czesto online , drugiego tygodnia w godzina wieczornych o 22 koncze wiec tez siedze i wedluk mnie sa to dobre godziny bo niektorzy wola po poludniu grac czy tak ze pod wieczor ja akurat zmuszony jestem do rana .

Hmm co jeszcze ogarniam gre odroznie czita od typa ogarnietego nie wchodze w jakies dyskusje z osobami szukajacymi zaczepek no i to w sumie chyba wsio :D

ps: Szczesliwego nowego roku !!! :)

oczywiscie czekam az bana zdejma bo chwile przed napisalem o ub :D ale to pewne ze dostane nie odpalilem wiec spokojnie :) :)

sykus prawda nie bylo mnie tera troszeczke bo kilka spraw mialem ale wracam :D

Masz godziny na serwie, owszem. Ale multi-head to czołówka polskich serwerowni i nie dajemy tutaj admina za nabite godziny. Niestety jestem na nie. Powody? Nie znam cie wgl. Nie widzialem cie jeszcze na serwie, ale to pewnie dlatego że moja aktywność teraz spadła i gram tylko nocą. Zapraszam na ts3 żeby dać sie lepiej poznać :)

nie znamy sie z gry bo gram zazwyczaj o godzinie 6 rano a wiekszosc spi :D tak jak koncze prace niestety :) a forum eh to do nadrobienia ;D ale rozumiem wasz powod :) dzieki wielkie :)

Słuchaj, ale tu chodzi o całokształt. Chcielibyśmy cię poznać bliżej, nie tylko od strony serwera, ale równiez jakim jesteś facetem, co w tobie drzemie pozytywnego, a co złego :)

Daj sie poznac:) narazie na nie, poniewaz Cie nie kojarze nawet:)

Old nie wiem jaki sens jest poznawania graczy prywatnie:) sam wiesz jak jest. Bardziej bym go wolala poznac od strony gry np. Moglby jakiegos mixa z nami zagrac itp;)

Złożyłeś podanie 6 grudnia, godziny posiadasz. Jestem za tym aby dać Tobie szanse na okres próbny.
***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...