Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103777 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 nick: KinG wiek: 21lat doswiadczenie: no srednie szybko sie ucze bylem juz 2 razy admine ffa i tp amx: 7 staz w csie : hmm łacznie z nsem to z 7 lat steam oczywiscie 0:1:33684441 http://www.gametrack...2.43.106:27027/ dlaczego ja hmmm gram w godzinach po rannych co drugi tydzien wracam z pracy o 6 rano przez caly tydzien wiec z rana jestem czesto online , drugiego tygodnia w godzina wieczornych o 22 koncze wiec tez siedze i wedluk mnie sa to dobre godziny bo niektorzy wola po poludniu grac czy tak ze pod wieczor ja akurat zmuszony jestem do rana . Hmm co jeszcze ogarniam gre odroznie czita od typa ogarnietego nie wchodze w jakies dyskusje z osobami szukajacymi zaczepek no i to w sumie chyba wsio ps: Szczesliwego nowego roku !!! oczywiscie czekam az bana zdejma bo chwile przed napisalem o ub ale to pewne ze dostane nie odpalilem wiec spokojnie :) sykus prawda nie bylo mnie tera troszeczke bo kilka spraw mialem ale wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 1 Stycznia 2014 #103780 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na razie na nie Nie widuję Cie zbytnio na serwie, możliwe ze gramy w innym czasie i się nie widzimy. Popraw aktywność na forum i daj się lepiej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103785 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja również w chwili obecnej jestem na nie Mała aktywność no forum, w grze też bardzo rzadko widuje Odczekaj jeszcze chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103792 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie znam cię w ogóle. Jestem na NIE. -Jakoś nie bardzo ci ufam. http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A33684441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103799 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Również na nie, ostatnio zacząłem pogrywać na dd2, i prawie wgl Cie nie widziałem, popraw aktywność i spróbuj potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103800 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na nie...jeszcze chyba Cię nie widziałem na servie. Popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102029 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem Na nie, Słaba Aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102042 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Masz godziny na serwie, owszem. Ale multi-head to czołówka polskich serwerowni i nie dajemy tutaj admina za nabite godziny. Niestety jestem na nie. Powody? Nie znam cie wgl. Nie widzialem cie jeszcze na serwie, ale to pewnie dlatego że moja aktywność teraz spadła i gram tylko nocą. Zapraszam na ts3 żeby dać sie lepiej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101850 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na nie. Słaba aktywność na forum i jakoś cię nie kojarzę a wpadam często na dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101896 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie znam Cię - ani razu nie widziałem. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Stycznia 2014 #101900 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Moim zdaniem podanie stanowczo za szybko , daj się poznać , popraw aktywność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101862 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Pobądz z nami troszke jeszcze, bo jakoś słabo cie kojarze. Narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103857 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 nie znamy sie z gry bo gram zazwyczaj o godzinie 6 rano a wiekszosc spi tak jak koncze prace niestety a forum eh to do nadrobienia ;D ale rozumiem wasz powod dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103899 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Słuchaj, ale tu chodzi o całokształt. Chcielibyśmy cię poznać bliżej, nie tylko od strony serwera, ale równiez jakim jesteś facetem, co w tobie drzemie pozytywnego, a co złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103944 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Daj sie poznac:) narazie na nie, poniewaz Cie nie kojarze nawet:) Old nie wiem jaki sens jest poznawania graczy prywatnie:) sam wiesz jak jest. Bardziej bym go wolala poznac od strony gry np. Moglby jakiegos mixa z nami zagrac itp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103946 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 oldo to moze randka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Stycznia 2014 #104256 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Złożyłeś podanie 6 grudnia, godziny posiadasz. Jestem za tym aby dać Tobie szanse na okres próbny.***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi