Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103767 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Prosze o dodanie map typu De_elldorado, De_ALexandria, nie wiem z jakiego powodu zostaly usuniete, ale cieszyly sie duza popularnoscia. Jakies nowe tez by sie przydały, cały czas leca te same.. -.- Dziekuje, dowidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103772 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 jestem za eldorado i alexrandria super mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103807 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Również za. Dobra propozycja:] Można by też zwiększyć odstęp od grania tych samych map o np 5 czy 10. ALbo tak żeby do głosowania zostało zawsze tylko 5 map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102027 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 mapy te zostały usunięte ponieważ był zawsze straszny płacz o skany z respa na respa + eldorado bylo prostą mapa do skanów i kazdy ja wybierał i była grana non-stop. Obecnie ich nie ma i na serwerze nie ubywa lecz przybywa ludzi.. ,, inferno, dd2, assaulty , karbul i inne mapy sa teraz dość czesto grane i nikt nie narzeka więc myślę ze nie bd tu nic zmieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102031 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Morderca wszystko wyjaśnił tych mapek nie będzie przez te skany , płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102032 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi