Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie BronX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: BronX

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na dwóch  serwerach a poza tym miałem własny server 

Znajomość AMXX (W skali 1-10):  6/7

Staż w CS-sie:  5 ale z przerwami

LINK DO GM http://www.gametracker.com/player/BronX/80.72.40.110:27008/

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!:  Gdyż chciał bym spróbować pomóc administracji w upilnowaniu porządku zawsze pamiętam o kulturze [jak i regulaminie] często  przypominam graczom o niej jestem konsekwentny jeśli ktoś będzie miał jakiś problem sprawę może zawsze mnie znaleść na ts zazwyczaj kanał "9" ; zna mnie kilka osób wiec jakimś nowym graczem raczej nie jestem moje konto raczej jest czyste nie było na mnie skarg ale ostatnie słowo zostawiam wam ;]

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy kiedy ale przeważnie 3-4 godziny

Kontakt: forum/ts3/ lub na steam wengier1

Jestem na Nie. Zerowa aktywność na ts jak i na serwerze w stosunku do Adminów. nie znam Cie jak i na pewno większość mało masz godzin i aktywność twojej osoby jest znikoma. popracuj nad tym . pozdrawiam

Jestem na wielkie NIE gdyż gracz ten nie wstawił ss które dostał ( nie wiadomo czy grał czysto) więc dziwne by było gdyby gracz który miał perma otrzymał admina.

Kolego twój spam na u@ że każdy ma wh jest nie do wytrzymania. Kto cię zabije ma wh. Na razie odrzucam. Wpisz w google co to jest wh i poczytaj co to jest. 

Zapraszam za 2 tygodnie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...