Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103760 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nick: BronX Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na dwóch serwerach a poza tym miałem własny server Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: 5 ale z przerwami LINK DO GM http://www.gametracker.com/player/BronX/80.72.40.110:27008/ Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gdyż chciał bym spróbować pomóc administracji w upilnowaniu porządku zawsze pamiętam o kulturze [jak i regulaminie] często przypominam graczom o niej jestem konsekwentny jeśli ktoś będzie miał jakiś problem sprawę może zawsze mnie znaleść na ts zazwyczaj kanał "9" ; zna mnie kilka osób wiec jakimś nowym graczem raczej nie jestem moje konto raczej jest czyste nie było na mnie skarg ale ostatnie słowo zostawiam wam ;] Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy kiedy ale przeważnie 3-4 godziny Kontakt: forum/ts3/ lub na steam wengier1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103764 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na ts3 cie nie widuje nie poznalem cie za dobrze i moim zdaniem musisz jeszcze troszke pograc jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103765 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Nie. Zerowa aktywność na ts jak i na serwerze w stosunku do Adminów. nie znam Cie jak i na pewno większość mało masz godzin i aktywność twojej osoby jest znikoma. popracuj nad tym . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103766 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Na NIE! - Nie znam Cię - Mało widzę Cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103795 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na Tak na ts spedza sporo czasu jak i na serwerze i mysle ze przyda sie jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103798 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 A ja jestem na Tak.Bo spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101916 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 ja jestem na neutral wymagania spelnione ale mnie nie przekonujesz i ts3 nie jest wymogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #95133 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja jestem na tak gdzyż na ts jest dosyć często. Na serverze też dużo spędza czasu, spełna wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101893 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na tak -Spelnia duzo czasu na serwie -Wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Stycznia 2014 #101897 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Gracz na ts siedzi bardzo często i długo ale to chyba nie najważniejsze kryterium . Aktywny na serwerze , miły , zgłasza cziterów . Jestem za daniem admina na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102285 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na wielkie NIE gdyż gracz ten nie wstawił ss które dostał ( nie wiadomo czy grał czysto) więc dziwne by było gdyby gracz który miał perma otrzymał admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 1 Stycznia 2014 #103831 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 uuuuuuu Grasz moze duzo ale Cie nie slychac Jestem na nie . Aktywne bany wlasnie . uwaga na neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104071 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Kolego twój spam na u@ że każdy ma wh jest nie do wytrzymania. Kto cię zabije ma wh. Na razie odrzucam. Wpisz w google co to jest wh i poczytaj co to jest. Zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104072 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi