Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103632 Napisano 31 Grudnia 2013 Data i godzina:31-12-2013 18:48 Nick admina/gracza, który zawinił:Veq Dowody:*DEAD* Veq. : hawkey jp a ty szmato ja lamisz *DEAD* Hawkeye : Fajnie *DEAD* Hawkeye : mama cie wola *DEAD* Veq. : no *DEAD* Hawkeye : No idz *DEAD* Hawkeye : Dokladnie *DEAD* Veq. : hahaha ale ty jestes zabawny Chomik killed BraveLions PL/RP/.::MonsterQ::. with grenade *DEAD* Hawkeye : Super vq. *DEAD* xMajster aka Gimbus : ty napewno nie jestes This server is using AMX Mod X Visit http://www.amxmodx.org *DEAD* Veq. : morde to ma twoja stara *DEAD* Hawkeye : A twoj an ie ma *DEAD* Hawkeye : Twoja nie ma nawet twarzy *DEAD* xMajster aka Gimbus : ale masz zajebisty szacunek do rodzicow Chomik killed Rambo with grenade *DEAD* Hawkeye : twoja to jest faceless charlie *DEAD* Veq. : hawkey haha ale ty jestes zabawny *DEAD* xMajster aka Gimbus : ta? *DEAD* Hawkeye : Nawet nie wiesz co to jest Jack D: dropped *DEAD* Hawkeye : przaeczytaj straszna historie o nim *DEAD* Hawkeye : no tak , boisz sie *DEAD* [M]istr[Z] [A]mfetamine[K]. : Veq ... poznalem twoich rodzicow ... Mili panowie Szalu killed Chomik with grenade *DEAD* Hawkeye : *DEAD* xMajster aka Gimbus : dokaldnie *DEAD* Veq. : haha ale *DEAD* Veq. : haha morda kurwy *DEAD* xMajster aka Gimbus : ja ztym na forum ide Veq. dropped *DEAD* xMajster aka Gimbus : masz bana kolego Welcome to Multi-Head.pl [JAIL BREAK][Misje / Emocje / Nowe Zabawy] @ disC -- This server is using AMX Mod X *DEAD* Chomik : tyyyy chamie eeee *DEAD* Chomik : kto ? *DEAD* Veq. : ide skarge pisac hawkey szamto adrian8195 died Szalu died *DEAD* Hawkeye : Jestes taka gruba, ze spadasz z lozka z oby dwoch stron [RoundSound] Chcesz wylaczyc reklamy? Napisz /roundsound lub /rs *DEAD* xMajster aka Gimbus : a idz dam loga z cosoli jak obrazasz Świadkowie:Praktycznie cały serwer JB Uzasadnienie:Pan Veq gdy zobaczył że został wyrzucony z gangu od razu zaczął obrażać mojego kolegę Hawkeye przepraszam ale mogłem zrobic ss ale mi to zupełnie z głowy wypadło
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103667 Napisano 31 Grudnia 2013 Prowokujecie i się dziwicie, że w końcu mu nerwy puściły? I to jeszcze we trzech. Żal mi Was. Następnym razem to Wy wyrwiecie bany na dużo więcej niż 24h.
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103670 Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
31 Gru
3
Popularne Dni
31 Gru 2013
3 posts