Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103632 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Data i godzina:31-12-2013 18:48 Nick admina/gracza, który zawinił:Veq Dowody:*DEAD* Veq. : hawkey jp a ty szmato ja lamisz *DEAD* Hawkeye : Fajnie *DEAD* Hawkeye : mama cie wola *DEAD* Veq. : no *DEAD* Hawkeye : No idz *DEAD* Hawkeye : Dokladnie *DEAD* Veq. : hahaha ale ty jestes zabawny Chomik killed BraveLions PL/RP/.::MonsterQ::. with grenade *DEAD* Hawkeye : Super vq. *DEAD* xMajster aka Gimbus : ty napewno nie jestes This server is using AMX Mod X Visit http://www.amxmodx.org *DEAD* Veq. : morde to ma twoja stara *DEAD* Hawkeye : A twoj an ie ma *DEAD* Hawkeye : Twoja nie ma nawet twarzy *DEAD* xMajster aka Gimbus : ale masz zajebisty szacunek do rodzicow Chomik killed Rambo with grenade *DEAD* Hawkeye : twoja to jest faceless charlie *DEAD* Veq. : hawkey haha ale ty jestes zabawny *DEAD* xMajster aka Gimbus : ta? *DEAD* Hawkeye : Nawet nie wiesz co to jest Jack D: dropped *DEAD* Hawkeye : przaeczytaj straszna historie o nim *DEAD* Hawkeye : no tak , boisz sie *DEAD* [M]istr[Z] [A]mfetamine[K]. : Veq ... poznalem twoich rodzicow ... Mili panowie Szalu killed Chomik with grenade *DEAD* Hawkeye : *DEAD* xMajster aka Gimbus : dokaldnie *DEAD* Veq. : haha ale *DEAD* Veq. : haha morda kurwy *DEAD* xMajster aka Gimbus : ja ztym na forum ide Veq. dropped *DEAD* xMajster aka Gimbus : masz bana kolego Welcome to Multi-Head.pl [JAIL BREAK][Misje / Emocje / Nowe Zabawy] @ disC -- This server is using AMX Mod X *DEAD* Chomik : tyyyy chamie eeee *DEAD* Chomik : kto ? *DEAD* Veq. : ide skarge pisac hawkey szamto adrian8195 died Szalu died *DEAD* Hawkeye : Jestes taka gruba, ze spadasz z lozka z oby dwoch stron [RoundSound] Chcesz wylaczyc reklamy? Napisz /roundsound lub /rs *DEAD* xMajster aka Gimbus : a idz dam loga z cosoli jak obrazasz Świadkowie:Praktycznie cały serwer JB Uzasadnienie:Pan Veq gdy zobaczył że został wyrzucony z gangu od razu zaczął obrażać mojego kolegę Hawkeye przepraszam ale mogłem zrobic ss ale mi to zupełnie z głowy wypadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103667 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Prowokujecie i się dziwicie, że w końcu mu nerwy puściły? I to jeszcze we trzech. Żal mi Was. Następnym razem to Wy wyrwiecie bany na dużo więcej niż 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103670 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi