Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103380 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'KULTURA !!' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29301282' [AMXBans] Twoje IP: '83.11.152.80' [AMXBans] =============================================== Godzina okolo 22.35. Dostałem bana za nic. Wklejam czat z konsoli. *DEAD* Pruszkw | Materla Team : aga ty fiucie mito + AeNDeY killed Dreja with awp .:Vipo:. (RADIO): Fire in the hole! *** KONDZIK HERE BITCH # killed `teVovsky. aka Bongo? ^^ with a headshot from m4a1 *** `teVovsky. aka Bongo? ^^ (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* Aga : ej! matssS (RADIO): Fire in the hole! matssS (RADIO): Fire in the hole! Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound lub /rs *DEAD* Bitch. : Co kutasy nie pomozecie .:Vipo:. killed dawcamocywnocy with ak47 *DEAD* Aga : pogodz sie z tym ze dziewczyna cie bije *DEAD* PipkaBabilonska : kondzik to czysty *DEAD* PipkaBabilonska : ? Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! *DEAD* Aga : tak. *DEAD* kolarz_rozpierdalak : wiedzialem *DEAD* PipkaBabilonska : walil w druga strone prawie i zabil *DEAD* BajerQ : *DEAD* Pruszkw | Materla Team : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'KULTURA !!' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29301282' [AMXBans] Twoje IP: '83.11.152.80' [AMXBans] =============================================== *DEAD*(Terrorist) `teVovsky. aka Bongo? ^^ : kolarz Podsumowując ten ban chyba nie powinien pójść do mnie, nie wiem kto mi dał bana, ponieważ nie moge dostać się do strony multi-head.pl/amxbans/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103383 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Czerwony kolor dla h@ i modków. Jeżeli tak do niej napisałeś to nie dziw się że masz bana bo masz 0 kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103384 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Po 1 mam nick kolarz_rozpierdalak. Po 2 zaznaczyłem specjalnie na czerwono typa, który nawyzywał. Po 3 ta Aga.. to był chłopak, a przynajmniej tak mi sie wydaje z tego co słyszałem na mikrofonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Grudnia 2013 #103385 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Poczekamy na wypowiedź admina , który Cię zbanował . Może się pomylił i wlepił nie dla tej osoby co trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103389 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dam info sykusiowi, bo to on wlepił bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103390 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Eh.. pisałeś przekleństwa co rundę i miałeś dostać bana na 5 min abyś się ogarnął, ale później napisałeś do Agi czy goli jajka i szkoda, że nie masz całego czatu i szkoda, że się pospieszyłem z wyjściem z gry i nie wrócę do rozmów Ban poszedł zasłużony, jak nie wiesz co piszesz to mi przykro i poszukaj dalej czatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2013 #103393 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 mimo wszystko dobrze było by wstawić jakiś ss z dowodem winy gracza ban na 1 dzień na chwilę obecną mamy słowo przeciwko słowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 30 Grudnia 2013 #103394 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ja żadnego bana nie dawałem ... Chyba coś Wam się pomyliło ... Ja dzis o 22:35 nie grałem w cs. Old gdzie to wyczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103396 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Przez 1 dzień mu się nic nie stanie... Może trochę zrozumie, że kultura jest ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103400 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 To banuj swoich kolesiow z gry, ktorzy wyzywają ciągle na czacie, a kultury to możesz się ode mnie poczuczyć dziecko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103401 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 I poprosze ss'a z dowodem winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103402 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 I wracając do "golenia jajek" co tutaj jest obraźliwego w normalnej czynnosci z życia wiziętej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103404 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Widzę, że szacunku też nie masz. Nie będę się wciągał w bezsensowne konwersacje o niczym. Nie wiesz ile mam lat to nie nazywaj dzieckiem, a jeżeli uważasz siebie za dorosłego bo przeklinasz, albo jesteś chamski to szczerze żałuję, że nie dałem Ci bana na rok. Wtedy byś może dojrzał. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103405 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Brak dowodów na winę gracza.........UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103406 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi