Skocz do zawartości

Problem z serwerem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]Witam ![/align]

Dzisiaj zauważyłem pewien problem , ponieważ serwer mimo że jest na mojej liście ulubionych nie pokazuje się , nie ma go na liście ogólnej serwerów , a przez konsolę też się nie chce połączyć , oczywiście czasami działa najczęściej wtedy kiedy mi się grać nie chce bądź nie mam jak , a inni gracze sobie na nim grają , a ja nie chce zmarnować premki . Pomocy pls . 

Ps. Chodzi o COD 800 lvl

Masz Steam czy NS, jeśli masz NS to spróbuj zainstalować, któryś z tych patchy http://skilluj.com/index.php?/topic/1856-download-counter-strike-16-nonsteam-patch-v19-v21-v23-v35-v43-v48/ najlepiej jak pobierzesz najnowszy, jeśli to nic nie da odinstaluj CSa i pobierz tego co jest w tym linku i patch v48 bodajże, ten najnowszy i napisz czy się udało:)

Kolega gra na steamie,co zaznaczył w swoim profilu (potwierdzają to bany w amxbans). Jeśli nie wyświetlało serwera na liście ulubionych oraz nie mogłeś połączyć się przez konsolę - serwer był najprawdopodobniej offline. Jeśli mimo wszystko problemy nadal nie ustąpiły,daj znać,będziemy dalej szukać rozwiązania.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...