LOVASSS Napisano 30 Grudnia 2013 #103348 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Problem wygląda tak : Włączam cs , gram jakies10 min , zacina się gra , robi się czarny ekran . Komputer chodzi normalnie , ale nic nie da się zrobić, muszę resetować komputer . Nie wiem czym to jest spowodowane , mam to od wczoraj . Może tym, że nawiedził mnie Trojan , został wyleczony , ale mogło coś zostać . Reinstal Cs nie pomógł . Może jak reinstalnę całego steama , sam nie wiem , pomocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103371 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jak będziesz w grze wciśnij alt+Enter i jak możesz daj logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Grudnia 2013 Autor #103421 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Naprawiłem . Reinstal Steama pomógł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Grudnia 2013 Autor #103422 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi