Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102788 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jeśli możecie to napiszcie mi jakie znacie filmy ( horrory ) . Nie chodzi mi o takie typu świt żywych zombie bo w tym się nie da przestraszyć . Piszcie w odpowiedziach jakie znacie horrory typu : coś się dzieje w domu , jakieś paranormalne , takie naprawde straszne , jak np: " Kobieta w czerni " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 29 Grudnia 2013 #102791 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Z dziewczyną horrory ? Sierociniec Szepty w mroku Zakonnica Klątwa Naznaczony GraveEncounters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102792 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 dziękuje , 3 z tego oglądałem ale za resztę dziękuje , masz odemnie + do respektu , możesz zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 29 Grudnia 2013 #102796 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Bardzo dziękuje za + . Na życzenie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 29 Grudnia 2013 #102797 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi