JNSRR Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nick: JN$RR Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem pełno razy, zawsze ogarniałem. No w CS siedze 5 lat, z tego rok na administratorze (cały czas przebyty na adm) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5/10 Staż w CS-sie: 5 Lat Steam / NonSteam: NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/JN%24RR/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Hmmm. Ponieważ często jestem na serwerze, jak ja jestem to zazwyczaj jakiś nie ogar trafia do CT no i wtedy "idź ktoś po adma" i myślę że jestem aktywny to bym mógł zająć miejsce admina. Wszystkim wyszło by to na dobre. Dobrze dogaduję się z graczami, jeszcze ani razu nie wdałem się kłótni. Może moja ortografia nie jest najlepsza, ale się staram. Jeżeli chodzi o adminowanie pełno razy byłem adminem (już pisałem wyżej) i mam zamiar drążyć ten "czas". Mimo że nie mam 30h przegranych, ale na pewno szybko ich dobije. Poudzielam się na forum itp. Pozdrawiam JN$RR. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5h. Kontakt skype: dawidzielinski5 (jestem gotowy na mase "nie") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jestem na nie sry -nie widze cie na serwerze -dobij 30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Raz widziałem gracza na serwie, był w CT ogarniał dobrze, mutacja jest, ale niestety nie ma 30h narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Widziałem cie na serwerze ogarniałeś CT,mutacja i mikro jest ale te godzinki.Na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jestem na NIE: -mało cię widzę na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dobijam aktualnie 30h, mam już 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Teraz podanie do tymczasowego zamknięcia, dopóki gracz nie bd miał 30h. Jak dobijesz 30 h to jestem skłonny dać Ci tak. Podanie przekonujące, lecz nie przepadam za Adminami na platformie NS. Zakup w jak najszybszym czasie Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dobijam 30h, mam 23h i ileś minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak nabijesz to wtedy pisz podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak wbijesz 30 h poproś o otwarcie, bo widzę , że zaczynasz spamować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Otwieram. Gracz dobił 30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem neutral: -Wydajesz się ogarnięty. -Nie znasz do końca regulaminu. (jak to poprawisz będe skłonny dać ci tak.) -Kulturka jest. -Jesteś troche mało komunikatywny , ogólnie mało rozmawiasz z innymi graczami. (Popraw to koniecznie, jako admin musisz starać się odpowiedzieć na pytania/pomóc wszystkim którzy cię o to poproszom.) Poprawiasz te dwie rzeczy i masz u mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Miałem przyjemność z Tobą dzisiaj zagrać i jestem w stanie dać Ci tak. Ogarniasz,pomagasz i jesteś miły. Mam nadzieje że ta aktywność nie jest tylko po to aby dobić 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja będe na takie małe tak, na próbnego : +w CT często jesteś i ogarniasz, +miły, kultura na odpowiednim poziomie, nie robisz spin na serwie +wiek, +głos w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem neutral: -Wydajesz się ogarnięty. -Nie znasz do końca regulaminu. (jak to poprawisz będe skłonny dać ci tak.) -Kulturka jest. -Jesteś troche mało komunikatywny , ogólnie mało rozmawiasz z innymi graczami. (Popraw to koniecznie, jako admin musisz starać się odpowiedzieć na pytania/pomóc wszystkim którzy cię o to poproszom.) Poprawiasz te dwie rzeczy i masz u mnie tak. Postaram się pozmieniać to co mówiłeś. Ja będe na takie małe tak, na próbnego : +w CT często jesteś i ogarniasz, +miły, kultura na odpowiednim poziomie, nie robisz spin na serwie +wiek, +głos w normie. Miałem przyjemność z Tobą dzisiaj zagrać i jestem w stanie dać Ci tak. Ogarniasz,pomagasz i jesteś miły. Mam nadzieje że ta aktywność nie jest tylko po to aby dobić 30h Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi