JNSRR Napisano 29 Grudnia 2013 #102733 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nick: JN$RR Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem pełno razy, zawsze ogarniałem. No w CS siedze 5 lat, z tego rok na administratorze (cały czas przebyty na adm) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5/10 Staż w CS-sie: 5 Lat Steam / NonSteam: NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/JN%24RR/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Hmmm. Ponieważ często jestem na serwerze, jak ja jestem to zazwyczaj jakiś nie ogar trafia do CT no i wtedy "idź ktoś po adma" i myślę że jestem aktywny to bym mógł zająć miejsce admina. Wszystkim wyszło by to na dobre. Dobrze dogaduję się z graczami, jeszcze ani razu nie wdałem się kłótni. Może moja ortografia nie jest najlepsza, ale się staram. Jeżeli chodzi o adminowanie pełno razy byłem adminem (już pisałem wyżej) i mam zamiar drążyć ten "czas". Mimo że nie mam 30h przegranych, ale na pewno szybko ich dobije. Poudzielam się na forum itp. Pozdrawiam JN$RR. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5h. Kontakt skype: dawidzielinski5 (jestem gotowy na mase "nie") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102764 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jestem na nie sry -nie widze cie na serwerze -dobij 30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #101616 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Raz widziałem gracza na serwie, był w CT ogarniał dobrze, mutacja jest, ale niestety nie ma 30h narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103475 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Widziałem cie na serwerze ogarniałeś CT,mutacja i mikro jest ale te godzinki.Na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103476 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jestem na NIE: -mało cię widzę na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 31 Grudnia 2013 Autor #103538 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dobijam aktualnie 30h, mam już 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 31 Grudnia 2013 #103567 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Teraz podanie do tymczasowego zamknięcia, dopóki gracz nie bd miał 30h. Jak dobijesz 30 h to jestem skłonny dać Ci tak. Podanie przekonujące, lecz nie przepadam za Adminami na platformie NS. Zakup w jak najszybszym czasie Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Stycznia 2014 Autor #105082 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dobijam 30h, mam 23h i ileś minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105104 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak nabijesz to wtedy pisz podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105158 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jak wbijesz 30 h poproś o otwarcie, bo widzę , że zaczynasz spamować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Stycznia 2014 #105570 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Otwieram. Gracz dobił 30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105781 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem neutral: -Wydajesz się ogarnięty. -Nie znasz do końca regulaminu. (jak to poprawisz będe skłonny dać ci tak.) -Kulturka jest. -Jesteś troche mało komunikatywny , ogólnie mało rozmawiasz z innymi graczami. (Popraw to koniecznie, jako admin musisz starać się odpowiedzieć na pytania/pomóc wszystkim którzy cię o to poproszom.) Poprawiasz te dwie rzeczy i masz u mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Stycznia 2014 #105785 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Miałem przyjemność z Tobą dzisiaj zagrać i jestem w stanie dać Ci tak. Ogarniasz,pomagasz i jesteś miły. Mam nadzieje że ta aktywność nie jest tylko po to aby dobić 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105795 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja będe na takie małe tak, na próbnego : +w CT często jesteś i ogarniasz, +miły, kultura na odpowiednim poziomie, nie robisz spin na serwie +wiek, +głos w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Stycznia 2014 Autor #105797 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem neutral: -Wydajesz się ogarnięty. -Nie znasz do końca regulaminu. (jak to poprawisz będe skłonny dać ci tak.) -Kulturka jest. -Jesteś troche mało komunikatywny , ogólnie mało rozmawiasz z innymi graczami. (Popraw to koniecznie, jako admin musisz starać się odpowiedzieć na pytania/pomóc wszystkim którzy cię o to poproszom.) Poprawiasz te dwie rzeczy i masz u mnie tak. Postaram się pozmieniać to co mówiłeś. Ja będe na takie małe tak, na próbnego : +w CT często jesteś i ogarniasz, +miły, kultura na odpowiednim poziomie, nie robisz spin na serwie +wiek, +głos w normie. Miałem przyjemność z Tobą dzisiaj zagrać i jestem w stanie dać Ci tak. Ogarniasz,pomagasz i jesteś miły. Mam nadzieje że ta aktywność nie jest tylko po to aby dobić 30h Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106615 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi