Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102652 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nick: TreC # Reset Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):ogarniam Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/6 Staż w CS-sie:1,5 roku Steam / NonSteam: i to i to ale gram na ns bo na steam nic nie slysze Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: mysle ze ogarne , gram do poznych godzin , kiedy adminow juz nie ma Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 h kiedy jest wolne, ale mysle ze w dni robocze te 2 h wejde Kontakt: gg: 19218326 Gametracker: http://www.gametracker.com/player/TreC%20%23%20Reset/80.72.40.110:27027/ Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum,- da sie zrobic - Posiadanie mikrofonu,- oczywiscie - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, -TAK - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,- mysle ze tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - mysle ze jest ok - Minimum 30h przegrane na serwerze,- JEST - Mile widziane aktywne konto steam,- mam steam ale tak jak pisalem wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103126 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Neutral +ogar +miły -żadko cię widze na serwie (chyba że gramy w innych h to sry) -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103478 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ja jestem na tak -miły -gadałem z nim na ts3 wydaje się ogar -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103481 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jestem na neutral: -ogarnia -Czasami FK -co do twojej aktywności na serwerzę to + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103750 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na tak, ponieważ : +gracz ogarnia CT +mikro, mutacja +często na TS +sympatyczny, miły, bezkonfliktowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104217 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Zamieniam jestem na Tak +gracz ogarnia CT +mikro, mutacja miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104420 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak +Gracz ogarnia ct +Często jest na ts +Łatwo się z nim dogadać +Mikro, mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Stycznia 2014 #104430 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jo tyż jest na TAK Ni mom żodnych zastrzeżeń Zna regulamin i nomanie idzie z nim godoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106611 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi