Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102356 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mam problem czy na cs_italy2 w przejściu do domku z hostami nie powinno się stawiać min bo przecież jak mam wyprowadzić hosty czy nie robić celów bo hosty nie wyjdą balkonem ani oknem chciał bym żeby to było zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102357 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jest to zabronione. Nie można w tym domku. Można przed wejściem kawałek ale w domku lub wejściem nie. //zamykam bo chyba koledze wyjaśniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102358 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi