Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Nowy wygląd broni

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj wchodzę na serwer, aby sobie pograć, załączam a tu nagle mi się jakieś bronie ściągają, myślę sobie może będą jakieś na prawdę ciekawe, ale w rzeczywistości wygląda to na prawdę słabo, wiem że to kwestia przyzwyczajenia, ale proponuję o pozostawieniu wyglądu broni w spokoju, bo raczej CODa z CSa nie uda wam się to zrobić. Dziękuje i pozdrawiam :)

Drogi graczu nie wiem co chciałeś przekazać przez ten post.

Nie zrozumiałem twojej interpretacji, modele broni na tym codzie z tego co wiem były od początku jego istnienia.

A poza tym one dodają taki miły klimacik na serwerze.

Pozdrawiam.

Możliwe, że plugin był wyłączony bo wcześniej nie miałem takowych modeli, jak pozostała część graczy, których zapytałem czy podobają im się nowe modele broni. Jeżeli chodzi o klimacik na serwerze, owszem i dodają ale na dłuższą metę wątpię aby to zwiększyło liczbę graczy, aniżeli zwiększyło liczbę zadowoleń z ów pluginu:) Oczywiście moja opinia, tutaj jest znikoma, dlatego założyłem temat, aby inni gracze się wypowiadali. Pozdrawiam:)

Oczywiście. Przeoczyłem małą informacje, poprzez komende w say(y) "/models" wyłączają się modele broni z CODa i włączają z CSa. Wielu pytało na serwerze, może się to komuś przydać;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...