Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102349 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, dzisiaj wchodzę na serwer, aby sobie pograć, załączam a tu nagle mi się jakieś bronie ściągają, myślę sobie może będą jakieś na prawdę ciekawe, ale w rzeczywistości wygląda to na prawdę słabo, wiem że to kwestia przyzwyczajenia, ale proponuję o pozostawieniu wyglądu broni w spokoju, bo raczej CODa z CSa nie uda wam się to zrobić. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 27 Grudnia 2013 #102351 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Drogi graczu nie wiem co chciałeś przekazać przez ten post. Nie zrozumiałem twojej interpretacji, modele broni na tym codzie z tego co wiem były od początku jego istnienia. A poza tym one dodają taki miły klimacik na serwerze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102352 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Możliwe, że plugin był wyłączony bo wcześniej nie miałem takowych modeli, jak pozostała część graczy, których zapytałem czy podobają im się nowe modele broni. Jeżeli chodzi o klimacik na serwerze, owszem i dodają ale na dłuższą metę wątpię aby to zwiększyło liczbę graczy, aniżeli zwiększyło liczbę zadowoleń z ów pluginu:) Oczywiście moja opinia, tutaj jest znikoma, dlatego założyłem temat, aby inni gracze się wypowiadali. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 27 Grudnia 2013 #102363 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Słuszna uwaga i dlatego zostanie ten temat żeby gracze napisali swoją opinie na ten temat. Podoba mi się twoje podejście do tego tematu, duży plus u mnie na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Grudnia 2013 #102375 Administrator Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Testujemy plugin, czy aby na pewno bedzie sprawny. Potem mozemy pomyslec o ewentualnych zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102381 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Oczywiście. Przeoczyłem małą informacje, poprzez komende w say(y) "/models" wyłączają się modele broni z CODa i włączają z CSa. Wielu pytało na serwerze, może się to komuś przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Grudnia 2013 #102397 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Testujemy plugin, czy aby na pewno bedzie sprawny. Potem mozemy pomyslec o ewentualnych zmianach. temat uważam za wyczerpany i wyjaśniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Grudnia 2013 #102399 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi