Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102182 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry: mlodY# Godzina, data zdarzenia: 27.12.2013 - 00:22:36 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:66407037 Uzasadnienie: Witam, dostałem bana za kulture na tydzien , uniosłem się to nie oznacza ze musiałem dostać bana na tydzien 5 minut by mi wystarczylo .. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102189 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Bana otrzymałeś od admina 7, więc czekamy aż on tutaj zabierze głos, bo nie wiem co zrobiłes i jak się "uniosłeś" A ban 5 minut jest np za przeklinanie notoryczne A nie za wjazd na rodzine :> Taki głupi przykład, dlatego tak jak wczesniej pisałem.. poczekamy na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102190 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 zacytuje ci kampili na respie kilka rund caly czas , i zabil mnie tam a ja ' ku* wy je* ane respiarze ' ale bez przesady zebym dostawal bana na tydzien, 5 minut bym dostal i bym sie nie odzywal nawet potem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102196 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Każdy admin interpretuje inaczej zachowanie danego gracza.. oczywistą sprawą jest że każdy z nas ma obowiązek banować według regulaminu, więc cóż ja mogę napisać.. poczekaj na 7 może ci zmniiejszy długość bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102218 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jeżeli dostałeś bana od 7, to na pewno jest on słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102219 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 no sluszny moze jest ale bez przesady ze na tydzien inni po 5 minut dostaja ... to to prosze was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102225 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 http://speedy.sh/JWJyC/de-dust20011.bmp Twoja wypowiedź To jest twój drugi ban za brak kultury , takiego zachowania nie będziemy tolerować i wszystkie jednostki które nie potrafią się zachować wśród graczy będziemy srogo karać , a nawet usuwać z naszej społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102232 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 no wez bez przesady ze na tydzien , jak ja bym ci dal na tydzien za kulture to tez bys sie odwolywal przeciez nie bd czekal tydzien zeby pogra wez chociaz na dzien go skróc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102238 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Na pewno nie skrócę ci bana ot tak , jeżeli ci zależy na szybszym UB to mam dla ciebie propozycje Zrób 20 reklam daj linki i dam ci UB. Twoja decyzja. Link do reklamy http://multi-head.pl/topic/15856-reklama-serwera-only-dd2/ Widzę ,że nie jesteś zainteresowany więc zamykam. Jak zmienisz zdanie pisz do mnie pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102300 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi