Skocz do zawartości

[BEZ UB]Odwołanie od bana mlodY#

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: mlodY#

Godzina, data zdarzenia: 27.12.2013 - 00:22:36

Mapa: de_dust2

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:66407037

Uzasadnienie:

Witam, dostałem bana za kulture na tydzien , uniosłem się to nie oznacza ze musiałem dostać bana na tydzien 5 minut by mi wystarczylo ..

Proszę o UB.

Napisano

Bana otrzymałeś od admina 7, więc czekamy aż on tutaj zabierze głos, bo nie wiem co zrobiłes i jak się "uniosłeś" :)

A ban 5 minut jest np za przeklinanie notoryczne :) A nie za wjazd na rodzine :> Taki głupi przykład, dlatego tak jak wczesniej pisałem.. poczekamy na 7 :)

Napisano

zacytuje ci ;) kampili na respie kilka rund caly czas , i zabil mnie tam a ja ' ku*

wy je*

ane respiarze ' ale bez przesady zebym dostawal bana na tydzien, 5 minut bym dostal i bym sie nie odzywal nawet potem ..

Napisano

Każdy admin interpretuje inaczej zachowanie danego gracza.. oczywistą sprawą jest że każdy z nas ma obowiązek banować według regulaminu, więc cóż ja mogę napisać.. poczekaj na 7 może ci zmniiejszy długość bana.

Napisano

no sluszny moze jest ale bez przesady ze na tydzien inni po 5 minut dostaja ... to to prosze was...

Napisano

no wez bez przesady ze na tydzien , jak ja bym ci dal na tydzien za kulture to tez bys sie odwolywal przeciez nie bd czekal tydzien zeby pogra wez chociaz na dzien go skróc.. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

aztn.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...