Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102162 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Data i godzina: 27.12.2013r. Nick admina/gracza, który zawinił: Morderca Dowody: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Morderca. [AMXBans] Pozostalo ci 27 minut i 34 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : OpC* [AMXBans] Powod : ' ogarji ping i kladki ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 27891434 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.254.137.55 ' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: Gracze na serwerze. Uzasadnienie: Mapa de_westwood. Gram od samego początku ową mapę, żaden z graczy nie skarży się na jakiekolwiek klatki czy, hahaha "ping". Wchodzi sobie adminek, Morderca, który myśli, że jest Bóg wie kim, ponieważ przecież ON MA RANGĘ ADMINISTRATORA. W dupce się poprzewracało za przeproszeniem? Staty najlepsze na serwerze, gram sobie w najlepsze, ping nie dochodzi do 30 - DO 30! A tu BUM. Ban za ping i kladki, w dodatku na 30 minut. Przepraszam bardzo, nie wiesz, co to jest ban na 5 minut? Notorycznie wchodziłem z dużym pingiem i dlatego postanowiłeś dać Mi bana na 30 minut? Ja po prostu tego nie rozumiem. Wydaje Mi się, że dostawałeś ode mnie w tyłek w grze, postanowiłeś sobie wyeliminować zagrożenie, dałeś Mi bana i gitara - nie ma go, to mogę spokojnie pograć. Nigdy nie widziałem, żeby za brak klatek i ping 22 dostać bana na 30 minut. Domagam się nie upomnienia, ostrzeżenia i przetłumaczenie temu, jakże zacnemu administratorowi, aby uspokoił trochę emocje i popatrzył z czego żyje. Ban jest bezpodstawny, a Ja nie mam zamiaru być robionym w konia. I nie, nie posiedzę sobie 30 minut, ban zaraz minie albo jest on króciutki - nie. Nie będę zrywał banów za coś, czego nie zrobiłem, nie było na mnie skarg, tylko z własnej, jakże przepięknej zachcianki administrator banuje mnie i gra zadowolony w najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102164 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Staty miałeś elganckie ponieważ może tego nie widziałeś ale Cie nosiło po pare kratek na boki.. byłeś praktycznie nie trafialny.. z 3x widziałem akcje. nie tylko moja jak i innych jak rakieta trafia w Ciebie.. a tak na prawde jestes pare kratek w bok i Cie omineła. lub z awp.. typ Ci plecy robił stałeś w miejscu strzał w Ciebie a ty zyjesz bo jesteś gdzieś indzej.. Jak Cię Klatki nosza to może nawet takiej świadomości nie masz.. I nigdy nie daje bana bo mi sie tak podoba. Sumiennie wykonuje swoje obowiązki.. I grasz co dzinnie. i co dzinnie można mnie powiedzieć ze bjiesz i powiesz ze co dzień Ci bany daje? Nie.. Chyba że na to Zasłużysz. tyle z mojej strony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102180 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ciekawe, ponieważ grałem od 9 rano - co mapę miałem takie same staty i żaden z graczy nie skarżył się na jakiekolwiek klatki. Ping poniżej 30, interp ustawiony na 0.01, raty 25000 i niby mam klatki? Chyba tylko Ty je widziałeś, serio. Nie mam takiej świadomości, bo mnie nie noszą, tyle, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102202 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Opc to jest skarga bez dowodów nie przejdzie. UbT lub moderator od razu zamknie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102208 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jest wycinek z konsoli - chodzi Mi o powód, jaki dostałem i czas. Nie mam zamiaru dostawać za każdym razem bana od Mordercy z tego samego powodu, bo tylko On widzi jakiś problem, inni razem ze mną NIE. Poza tym, oczywiste jest, że nie kręcę demka nonstop, bo szukam skargi i problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102209 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Skarga bez dowodów. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Grudnia 2013 #102252 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Sorka , że w zamkniętym . Morderca , moim zdaniem troszeczkę przesadzasz . Bo banować od razu za ping na 30 min , to z lekka przesada . A w amx bans , nie ma banów , OpC za ping albo coś w tym stylu . Tak więc , albo upomnienie , albo w konieczności ban na 5 min wystarczy . Jesteś bardzo doświadczonym adminem , a taka sytuacja i tłumaczenie się, że nie mogłeś go trafić, nie jest podobna do Ciebie . Dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Grudnia 2013 #102253 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi