Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Nick: TheAngrySlime Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem juz z tym stycznosc 2 razy na serwerach znajomych Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawy czyli jakos 5 Staż w CS-sie: 5 Steam / NonSteam: NonSteam ale juz niedlugo Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/TheAngrySlime/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Dosyc czesto siedze na JB i najczesciej jest tak, ze nie ma zadnego admina na serwerze i musze sie fatygowac na tsa albo na forum co mozna zobaczyc bo dosyc czesto wypisuje na shoutboxie Ogolnie juz dlugo gram i mysle, ze czas zrobic krok do przodu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 4 godzin ale nie ciagiem tylko z przerwami Kontakt: skype: AngrySlime, ts, gg:45023065, a nawet ask.fm: www.ask.fm/McFiefiur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Neutral -żadko cię widze na serwie(chyba że gramy w innych godz to sry) +miły +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 +Ja widziałam cię bardzo często na serwerze ( dopóki nie dostałam bana ) +Zawsze pomagasz w potrzebie +Prawda że musisz się fatygować bo nie ma adma na serwie ZDECYDOWANIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jestem na TAK, gracz ogarnia, lecz popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Na tak + ogarnięty + mutacja + lubiany na serwerze - aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Na tak: +ogarnia CT +miły, kultura na odpowiednim poziomie +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Na tak: ogarnia często w CT Często na TS Miły i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jestem na tak : - ogarnia -dobra aktywność - często na ts3 - kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Zmieniam zdanie jestem na TAK pomyliłem się gramy w innych godz - ogarnia często na ts3 - kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jestem na tak, myślę że sobie poradzi z funkcją admina. Głos w porządku, ogarnia CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ja jestem na Tak -ogarnia -mikr,mutacja -gadałem z nim na ts3 spoczko ziomek -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Z pewnością można powiedzieć że grasz o nicku: TheAngrySlime zasługuję na posadę administratora: -mikro -ogarnia -zna regulamin -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Jestem na TAK Zna zasady, umie się zachować i jest to pozytywna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi