Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101836 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Nick: Rajder Wiek:14(w październiku 15 ) Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: Powiem że prawie 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Denerwują mnie ludzie którzy bez powodu robią FreeKille i chciałbym żeby na serwerze panowała miła atmosfera a także chciałbym pokazać nowym graczom żeby brali przykład od naszej Szanownej Administracji oraz Bardzo chcę pomóc Administracji żeby nasz serwer był Jednym z Najlepszej Serwerowni w Cs. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tygodniu 5 godz,Weekend:6,7 Godz Kontakt :skype Rajder296,Ts3,Steam:RajderV3 - Wchodzenia raz dziennie na forum Tak - Posiadanie mikrofonu Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze Nawet - Minimum 30h przegrane na serwerze Jest - Mile widziane aktywne konto steam Mam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i pozdrawiam Rajder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Grudnia 2013 #101838 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Jestem na TAK, ale na okres próbny. Gracz ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101839 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Jestem Na TAK -ogarek -zna regulamin -sympatyczny -często na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #98120 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Na tak powody podane powyżej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102233 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Jestem na tak -ogarnia -miły -zna regulamin -czesto na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 27 Grudnia 2013 #102301 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Można dać szanse jestem na TAK Zna regulamin, ogarnia i nie ma z nim kłopotów =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2013 #102306 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mam steam z cs 1.6 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Grudnia 2013 #102379 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Masz małe tak. Znasz regulamin, często jesteś w CT, lecz ogarnij trochę ortografię, bo często popełniasz błędy w pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Grudnia 2013 #102645 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Jestem na tak. Ogarniasz, często na ts, pomagasz i jesteś miły. Ale proszę gdy będziesz coś pisał jako admin to ze słownikiem aby nie popsuć reputacji adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 29 Grudnia 2013 #102793 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jestem na TAK!! -miły -ogarnia -fajnie się z nim wsołpracuje -aktywny na ts3 Ogólnie zasługuje na tą posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102817 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 No niech będzie Tak. Wszystko w porządku. No ale moim zdaniem ten głos nie przejdzie . Jeżeli admin nie ma zmutowanego głosu, to gracze go wyśmieją. A pozatym nie wierze w wiek... Jestem przekonany ,że jesteś rok młodszy. I jeszcze jedna sprawa , admin powinien byc cierpliwy! NIe powinieneś prosić mnie jak i innych o wypowiedź w podaniu, mamy obowiązek przeglądania forum ,więc pewnie każdy z nas widział ten temat. Pozdrawiam Samuraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2013 #102844 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Na małe tak, na okres próbny, często w CT, często na u@ zgłasza przewinienia innych, miły i nie popada w konflikty ale nad ortografią mogłbyś popracować I jeszcze popieram tu Samuraja, nie musisz mi pisać niewiadomo ile razy, żebym się wypowiedział Cierpliwości chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103127 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dobra postaram się być cierpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103305 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Nie powinieneś pisać we własnym podaniu.Nie widziałem cie na serwerze bo gram od dzisaj.Jestem na tak powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2013 #103343 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Nie powinieneś pisać we własnym podaniu.Nie widziałem cie na serwerze bo gram od dzisaj.Jestem na tak powody up @xMajster 1.Można się a nawet powinno wypowiadać w swoim podaniu. 2.Skoro grasz od dziś to skąd możesz wiedzieć czy dana osoba się nadaje. 3.Twój post nie wnosi nic oprócz dezinformacji. 4.Nic nie wnosisz do tematu. @lukasz7601 Czytaj co inni piszą !!! Można się wypowiadać w swoim podaniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2013 #103479 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Na Małe tak : -nie wypowiadaj się w swoim podaniu +mikro +zna regulamin 1/2+wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104216 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na Tak ponieważ: -gracz ogarnia - czesto na ts - mily - kulturalny - wiek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 2 Stycznia 2014 #104431 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Takie małe zastrzeżenie ... ZRÓB COŚ Z ORTOGRAFIĄ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104673 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Przepraszam za drugi post ,ale ja niestety musze zmienić swój głoś na nautral. Powód? Wiek, sądząc po twoiej ortografii i głosie daje ci max.13 lat , max! Ja mam 2 z polskiego i jakoś pisze , gdybyś miał te 14 lat , prawie 15 to wiedział byś ,że się nie pisze "bendzie". Piszesz niektóre rzeczy bez sensu np."Bardzo chcę pomóc Administracji żeby nasz serwer był Jednym z Najlepszej Serwerowni w Cs." Nic do ciebie nie mam ,ale admin to jest admin ,byli młodsi admini np.sNaKe! który ma 13 lat a zachowuje się na 16. A pozatym nie wierze ,że w wieku 14 lat nie przeszłeś mutacji. P.S. Bardzo lubie cię jako gracza ,ale jestem obiektywny i żeby nie było ,że się na mnie za to obrazisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104690 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Samuraj spk nie obraże. Mam problemy z ortografią to fakt popełniam błędy w pisowni. Ale nie każdy przechodzi mutacji w np 12 roku życia czy 11 lub 13 to zależy od natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104697 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 W skali 1-5 masz u mnie naciąganą 4 , a więc naciągane tak. Kiedyś mnie obraziłeś, ale to tylko tak raz Widze cię często na serwie. Nie FK-ujesz zbyt często, a jeśli już to przypadkowo przeskanowałeś jednego gracza a nabój dotarł do drugiego. Przydał by się admin ponieważ nie za często widze naszych obecnych adminów na serwie, a jeśli przychodzą to zawsze grupkami ^^ (Wiem że macie inne sprawy , no ale admin to admin). Oraz musze się zgodzić z Inwalidą i Samurajem iż prosisz o wypowiedź w podaniu, na adma troche trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Stycznia 2014 #105578 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak Ogarnia, nie FK'luje, często w CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106614 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi