Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2013 #101605 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 1. Nick na TS: Xaoo` 2. Wiek: 16 3. Doświadczenie: Jest. 4. Mikro(obowiązkowe): TAK 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 1h+ jeśli bym dostał posadę bez problemu może to być 3h+ 6. Dlaczego właśnie ty: Ponieważ w CSa już nie gram (małe wyjątki) nie mam nic do roboty, a jestem przywiązany do MH i fajnie by było jednak sprawować tutaj jakieś stanowisko. Teraz tylko praktycznie gram w metina, więc nie ma problemu, żebym przy tym cały czas siedział na TSie. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Chciałbym najnormalniej w świecie usprawnić przyZnawanie rang/dodawanie pokoi etc. i starał się, aby dalej na TSie panował ład ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2013 #101614 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jestem na NIE. Twoja kultura osobista niestety pozostawia wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101728 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Sorka, że w swoim podaniu ale gościu jakoś Cię nigdy na TSie nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101781 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 cs-platyna - odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2013 #101782 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi