SoBek Napisano 24 Grudnia 2013 #101249 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Data i godzina: 17:44 jakos tak 24 grudzien Nick admina/gracza, który zawinił: pozdro 600 Dowody: NIe mam jako takich dowodow Świadkowie: Wszyscy Gracze chyba Uzasadnieni: Moim zdaniem to trochu bez sensu bo przeklnalem rzeczywiscie i mi Admin dal ostrzezenie ze jak jeszze raz to mam na caly dzien bana... I nastepnym razem nie przeklnalem tylko napisalem "sukinsynek" a on mi wlepil bana na caly dzien ze na zyczenie ... Moim zdaniem to nie jest rzadne przeklenstwo tym bardziej ze to bylo w pozytywnym tego slowa znaczeniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 24 Grudnia 2013 #101251 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 nie rozumiem skargi zawiniles raz ostrzezenie bylo zawiniles drugi to ban polecial . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101252 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wystarczy zobaczyć w amx ile masz banów za kulturę. Napisałem ci 1 wulgaryzm i lecisz na 1dzień. Minęła 1 mapka a ty z tekstem. Ma beton sku***** nie tak jak ty powiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 24 Grudnia 2013 Autor #101254 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Napisalem sukinsyn Sprawdz sb w konsoli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101257 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Właśnie teraz to potwierdziłeś jak nie znasz znaczenia słów to nie używaj ich. Napisalem sukinsyn Sprawdz sb w konsoli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Grudnia 2013 #101258 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Nie ukrywam, że dzień to trochę przesada ale rzeczywiście sprawdzając bana jest sporo tych banów za kulturę, mam nadzieję, że się czegoś nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 24 Grudnia 2013 Autor #101260 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 MIalem ostzrezenie i nie przeklnalem a sukinsyn to raczej nie przeklenstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101265 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://pl.wiktionary.org/wiki/sukinsyn Proszę bardzo poczytaj. To jest synonim pewnego wyrazu bliskoznacznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 24 Grudnia 2013 Autor #101267 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 O boze nikt sie nie poczul URAZONY ... A to nie bylo w obrazliwej wypowiedzi ... Cos w stylu botek np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #85610 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Został bo dostałem info na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 24 Grudnia 2013 Autor #101270 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 oooo... To nie wiedzialem . To Soryy ale to nie mialo byc obrazliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Grudnia 2013 #101282 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Przykro mi,że nie wiedziałeś. Następnym razem pomyśl,nim coś napiszesz. Wcześniej dostałeś ostrzeżenie i nagle po tym zacząłeś pisać pieszczotliwie? Proszę cię,tutaj nikomu takich kitów nie wciśniesz... Sukinsyn z niczym pozytywnym mi się nie skojarzył. Może ten ban skłoni cię w końcu do refleksji,naucz się panować nad własnymi emocjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Grudnia 2013 #101283 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi