Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101202 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Witam, nie jest to ani skarga ani problem jest to zapytanie się do was czy serwer CodMod 200lv, już jest zrobiony, ponieważ pisałem jakieś 2tyg temu, lecz pisaliście, że jeszcze pracę techniczne. Kupiłem tam dwa Vipy: Ninja, zabojca. Miałem je ponad tydzień dokładnie żeby nie skłamać około 10-12dni potem trwały te pracę techniczne, mogę starać się o odzyskanie vipów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #101205 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Poczekaj jeszcze gdyż serwery nie są niestety jeszcze sprawne. Jeśli jednak bardzo chcesz możesz je odzyskać, tylko może być problem z graniem. Dla jasności, to są klasy premium nie VIP`y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Grudnia 2013 #101211 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi