Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Nick:KaMiLeK Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem Adminem na innych serwerach i ludzie mówili ze jestem dobrym adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:4godz dziennie Steam / NonSteam:NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:5godz Dlaczego TY .!:Ponieważ uważam że co dziennie będę w cs'a grał na tym serwie a nie tak jak inni admini Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:ok.5godz Kontakt:48916796 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Jestem na Nie. To że ludzie mówia że jesteś dorym adminem to nie znaczy żę zostaniesz admem tutaj - nie widze cię na serwerze - 5 godz??!!! - nabij godziny i daj się poznać innym osobom Temat do zamknięcia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Jestem na NIE - mało czasu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Na nie : -bardzo rzadko jesteś na serwerze, -to że na innych serwerach mówili, że jesteś dobry to nas średnio interesuje. Zostaw to do oceny nam, graczom JB. Ps. "co dziennie" piszemy razem. :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Zerowa aktywność na serwerze, Steam nie jest obowiązkowy, ale mile widziany a Ty go nie masz. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Jestem na nie: -mała aktywność -Myśle że nie masz 15 max 14,13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Jestem na nie, z powodu małej aktywności. 15 lat? Twój głos oceniam na 11-13 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Grudnia 2013 Administrator Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi