Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100318 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Nick: y0 Data: do 7 stycznia Powód: wyjechałem do rodziców na święta, zostaję w rodzinnym mieście do sylwestra, a potem biorę się ostro do nauki (najtrudniejszy egzamin na studiach przede mną) . Myślę, że dobrze mi taka przerwa zrobi, gdyż ostatnio nie mialem wzorowej aktywności. Po tej przerwie powinienem wrócić zwarty i gotowy (o ile zdam ). Trzymajcie się i wesołych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 21 Grudnia 2013 #100337 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dobrze, informacja przyjęta. Tak , że Ci życzę Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 21 Grudnia 2013 #100338 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi