Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Słuchawki do Counter Strike ; )

Sy[K]uS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję Waszej pomocy, opinii na temat słuchawek do grania w cs.

Ile chciałbym wydać? Nie wiele, chciałbym " w miarę " dobre słuchawki za nie wygórowaną cenę.

Na słuchawki chciałbym przeznaczyć max 150 zł, jeśli macie propozycje ciut droższych to proszę też pisać ;)

A i jeszcze jedna sprawa... zależy mi na dobrej lokalizacji przeciwnika oraz w miarę dobrym mikrofonie.

Karta dzwiękowa jest zintegrowana, oto karta główna GA-MA770T-UD3P

Ja kupiłam takie słuchawki w Media Markt http://bymobile.pl/sluchawki-xqisit-xqbeats-zielone.html tyle, że dałam za nie 120zł :) tu kosztują mniej :) kupowałam je z myślą o telefonie ale podczas gry w cs też ich używam i nie narzekam :) wszystko elegancko słychać :) Co do mikrofonu mam oddzielny kupiony za 10 zł :D i też jest ok :)

Plecam słuchawki Sennheiser HD201. Co prawda nie mają mikrofonu ale dźwięk... bajka. Pod warunkiem w miarę dobrej karty dźwiękowej. Koszt słuchawek ok. 100 PLN. Mikro można dokupić osobno. O ile dobrze pamiętam dobry mikrofon zalmana kosztuje jakieś 30 PLN i jest przyczepiany do przewodu słuchawek.

Ja bym polecił troszkę droższe i bez mikrofonu - Creative Aurvana Live!

Cudne słuchawki, o kilka klas lepsze od fatality, siberii, modecomow. Pałąk mimo, że bardzo cienki to wygodny. Słuchawki mają bardzo miękką gąbkę i genialnie wyciszają tło. Jedynym problemem jest ciepło, uszy dosyć szybko się pocą.

Kabel jest troszkę krótki, jednak dołączona jest przedłużka (która moim zdaniem jedynie pogarsza dźwięk) ale warto zrobić recabling(który w CALach jest banalny) - wydajesz 20zł i dźwięk w słuchawkach skacze o kilka klas. Do tego używam Zalmana mic1 przyczepionego do bluzy(w standardowej wersji kabel jest za cienki, musiałbyś kawałkiem papieru go podtrzymywać a zrecablowana wersja ma za grube przewody :D ).

A ja polecam 100 % sprawdzone przeze mnie i kolegów słuchawki creativy fatality słuchawki typowo do gier, świetnie się spisują. Sam mam 2 pary. Na allegro ceny wahają się między 90 - 110 zł. W sklepie znajdziesz je za 150 zł. (saturn)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...