Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100116 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 witam, dzisiaj, dokładnie przed chwilą dostałem bana na 5 min za "fleszowanie" własnego teamu, owszem, przyznaję się, jeden flesh mi nie wyszedł, ponieważ kolega z drużyny mnie zblokował i tak wyszło, ale OD RAZU BAN? serio, admin nie wie co to jest HUD, bądź kick? ludzie, trochę przesada, jeszcze z takimi surowymi zasadami nigdzie się nie spotkałem. =.= dodam tylko, że oślepiłem chwilowo tylko 3/4 osoby, prawdopodbnie w tym admina, nie wiem, nie orientuje się w tym .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100117 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Kila razy już widziałem jak rzucasz flesze swoim. Ban słuszny. Na drugi raz, jest od tego dział "Odwołanie od bana" Proszę moderatora o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100118 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi