Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100068 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Nick: Mr.Black Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam. Miałem admina na wielkich sieciach oraz swój serwer ( sprzedany ). Znajomość AMXX (W skali 1-10): ósemka Staż w CS-sie: około 3 lat Steam / NonSteam: Steam ( nareszcie ) Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mr.Black/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? A dlatego iż muszę do wakacji siedzieć w domu i pilnować rodzinki ( sprawy prywatne ).. Dlatego też ani szkoła ani praca więc mam czas na potrzeby. Na kompie jestem od 6 rano do 10 i od 14 do 23 albo 1 w nocy "zależy". Posiadam doświadczenie w randze na którą chciałbym iść u Was. Patrzyłem długo na coda z innych nicków nawet i obserwowałem administracje. Niektórzy by już podpadli ale przymkniemy oko. Jestem osobą która potrafi się kontaktować z nowo poznanymi ludźmi oraz zapewne do czasu jestem miły. Jako admin nie banuje od razu za txt tylko daje po prostu kicka z ostrzeżeniem bo np niektórzy nie wiedzą gdzie co i jak Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 7-10 jestem na kompie ( fora, fejs itp) a od 14-23 jestem na CS'ie. Kontakt: Steam *prywatnie*, GG: 34401105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100071 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Osobiscie jestem na NIE, poniewaz twoje godziny to tylko 11 oraz wgl cie nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100072 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 "A dlatego iż muszę do wakacji siedzieć w domu i pilnować rodzinki " . Czyli po wakacjach nie znajdziesz czasu na serwer nawet jakbyś miał już admina?. Osobiście jestem na NIE ,nie widuję ci zbytnio na serwerze , Grasz mało . Daj się poznać pograj jeszcze trochę i złóż podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 19 Grudnia 2013 #100093 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Brak obecności na serwerze na pewno nie działa na Twoją korzyść. Daj się poznać lepiej i spróbuj później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 19 Grudnia 2013 #100094 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi