SoBek Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SoBiEcIn. [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1217442588 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.27.78.35 ' [AMXBans] ======================================= NO WSZEDLEM I ZNOWU MI DALI BANA NWM NAWET ZA CO !!? JAK NIE MAM JUZ AKTYWNEGO O CO KAMAN TEMU ADMINOWI ..? DOSTALEM SSY NA MAPIE DD2 i dostalem ub . Pozniej mi dal ze mam aktywnego to przed chwila sie odwolalem i mi dal spowrotem ub a teraz wchodze i znow mi daje aktywnego pewnie ten sam admin .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zaraz upomnę admina!! Masz UB.wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Masz ub , tak więc temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dzieki i sory ze nie w tamtym dziale co trzeba ale nie doczytałem tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi