SoBek Napisano 18 Grudnia 2013 #98935 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SoBiEcIn. [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1217442588 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.27.78.35 ' [AMXBans] ======================================= NO WSZEDLEM I ZNOWU MI DALI BANA NWM NAWET ZA CO !!? JAK NIE MAM JUZ AKTYWNEGO O CO KAMAN TEMU ADMINOWI ..? DOSTALEM SSY NA MAPIE DD2 i dostalem ub . Pozniej mi dal ze mam aktywnego to przed chwila sie odwolalem i mi dal spowrotem ub a teraz wchodze i znow mi daje aktywnego pewnie ten sam admin .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #98937 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zaraz upomnę admina!! Masz UB.wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Grudnia 2013 #98942 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Masz ub , tak więc temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 18 Grudnia 2013 Autor #98943 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dzieki i sory ze nie w tamtym dziale co trzeba ale nie doczytałem tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi