SoBek Napisano 18 Grudnia 2013 #98920 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 EJ NIE TO JEST NOMRALNIE JAKAS KPINA. NIE DOSC ZE DOSTALEM SSY NAWET NA MNIE NIE PATRZAC TO JUZ KIT Z TYM ODDALEM SSY I DOSTALEM UB PROSZE O TO LINK :http://multi-head.pl/topic/18370-ssy-sobiecin/#entry109891 I CO TAM PISZE ? ZE MAM UB A JAKIS ADMIN UWIERZYL JAKIEMUS Inerbulity ze cos w tym podobie bo wczesniej pisal ze napewno ma on ( ze ja ) aktywnego i mi go wlepil . JA SIE PYTAM CZY TO JEST PROBLEM WEJSC NA FORUM I ZOBACZYC CO JEST PIEC? // Upomnienie za pisanie tematu z CAPS lockiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #98922 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Widocznie admin się pomylił. Masz UB. Wracaj do gry. Na przyszłość, jest odpowiedni dział, od składania skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Grudnia 2013 #98927 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #98949 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi