Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99829 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wzór podania: Nick: adulek405 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): wiele razy byłem adminem na tego typu serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/adulek405/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: JEstesm ogarnięty, mam duże doświadczenie w byciu administratorem i chcę spróbować. Mam mało postow na forum bo nie chcę spamować a także ostatnio nie mogłem wchodzić na serwa gdyż cs mi sie zaktualizował i nie mogłem go przywrócić do starej wersji ale juz wszystko ok Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie to cały czas jestem po godzinie 15 Kontakt: steam (adulek405) pw Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Możecie mi zaufać i dać mi szansę. Obiecuję nie zawiodę :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99815 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Neutral -ogar -miły -rzadko cię widze na serwie(chyba że gramy w innych godz to sry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99836 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dawno juz nie grałem bo mialem problem z cs ale juz wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Grudnia 2013 #99067 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Gracza ponad MIESIĄC nie było na serwerze, a wy mu dajecie neutral. Jestem na stanowcze NIE. Gracz może i ogarnia, ale musi nadrobić aktywność. Zamknijcie te podanie i otwórzcie za 2 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 17 Grudnia 2013 #99841 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 pograj trochę na serwie daj poznać się nowym ludziom Naraze jestem na Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99844 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Pokaż się więcej na forum, nabij sensowne posty i napisz kolejne podanie. Tak jak wyzej- narazie nie. // Masz 0 minut przegranych na Jail ,tak więc post nic nie wnosi do tematu . Upomnienie LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #99955 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jestem na nie -mała aktywność na serwerze -widziałem cie tylko raz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 24 Grudnia 2013 #101103 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Stanowczo na NIE. Nadrób zaległości. Jest wiele nowych graczy, mogę się założyć że nikt Cię nie skojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Grudnia 2013 #101338 Administrator Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi