Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99791 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nick: AeNDeY Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem przez około 1,5 roku. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,5 (ale mam ściągawki wydrukowane ). Staż w CS-sie: 5/6 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/AeNDeY/80.72.43.106:27027/ (Chciałem zaznaczyć, że jeszcze na nicku AeNDeY || YOLO so SWAG mam ponad 7h przegrane). Dlaczego TY .! : Gram często rano, w czasie gdy nie zawsze jest admin. Poza tym zwracam dużą uwagę na kulturę gry i zachowanie graczy. Pewnie jak większość, mam dość TT kampiących na respie, szczególnie gdy admina nie ma... Chciałbym pomóc w tworzeniu i zarządzaniu serverm. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/5 h dziennie (zależy czy pracuje). Kontakt: STEAM_0:0:37046592 AeNDeY, lub wiadomość PW na forum Pozdrawiam ! AeNDeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99792 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Duże tak nie ma z nim problemów, często jest na serwerze, kulturalny, miły nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99801 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jestem na tak, jak ogarniesz forum i posty. Poza tym żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99811 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Na serwerze widuję dość często.Nigdy nie sprawiał mi problemów. Jestem na neutral bo Ciebie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99830 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jako że czasem wpadam na odd2. Widziałem nie raz go i nie ma z nim problemów oraz jest pomocny w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99837 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Plusy: +czesto cie widze na serwie +kulture swoja masz Minusy: -3 posty czyli konto zalozone na podanie -skoro byles adminem 1,5 roku to komendy powinienes znac na 9-10, a nie sciagawki jakies - admin nie jest do "zadzenia serwerem" Podsumujac: Popraw minusy a napewno bede na tak. Jak narazie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Grudnia 2013 #99838 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jestem na Tak. - miły - kulturalny - ogarnia - często go widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99842 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 jestem na tak, ogarnięty i miły. ale podania nie przejdziesz, gdyż miałem to samo- za mało postów, obecności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99871 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 NEUTRAL. Powód? Jesteś aktywny na serwerze to prawda, ale za to na forum bardzo słaba aktywność. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99889 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Plusy: +czesto cie widze na serwie +kulture swoja masz Minusy: -3 posty czyli konto zalozone na podanie -skoro byles adminem 1,5 roku to komendy powinienes znac na 9-10, a nie sciagawki jakies - admin nie jest do "zadzenia serwerem" Podsumujac: Popraw minusy a napewno bede na tak. Jak narazie NIE Chciałbym się jakoś do tego ustosunkować. 1.Konto na forum miałem wcześniej, nie zakładałem go specjalnie aby zdobyć admina, a postów nie mam dużo, bo nie lubię się bez sensu wypowiadać. 2. Miałem dosyć długą przerwę, coś pamiętam przypomnę sobie i będzie ok.... 3. Nigdzie nie napisałem "zadzeniem serverem" tylko "ZARZĄDZANIU" to co innego. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 17 Grudnia 2013 #99892 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jestem na tak. Zgłasza na u@, kulturalny, ostatnio nawet zawitał na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 17 Grudnia 2013 #99883 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jestem na TAK! Ogarnie to, jest kulturalny, często bywa na serwerze. Jedyny minus taki, że jeszcze rzadziej będzie u mnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96066 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 raz tam spiął, ale to norma Jestem na tak. -widuje -kultura -nie sprawia problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96061 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Pewnie, że tak. W przeciwieństwie do niektórych adminów (nie chce ich wskazywać palcem) często jest na serwerze. Próbuje utrzymać względny spokój na serwerze, jednak bez komend wiadomo jaki jest czasem wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #99976 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Na wielkie TAK -Miły -Ogarniety -Spokojny Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2013 #100065 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi