Skocz do zawartości

[ODRZUCONE][HD]PLAYER admin z rana

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: [HD]PLAYER

Doświadczenie (w byciu adminem): b.dobre adminowalem juz na kilku serwerowniach z pozytywnym skutkiem, niebede wymienial gdzie zeby nierobic reklamy(jesli potrzebne referencje moge napisac na PW)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: ok. 2K0h na NS i 1K0 na STAEM

Steam / NonSteam: STEAM

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: niemam jeszcze 30h wiec niezamieszczsam

Dlaczego TY .!: na wstepie podkresle ze jestem totalnie nowy na forum nieznam tu nikogo itd. ale jestem ogarniety i wiem gdzie grac, w rannych godzinach niewiele serwerow moze sie poszczycic taka iloscia graczy wiec tu zagladam coraz czesciej ale... ,  odkad zaczolem pracowac na nocki na CS'a mam czas tylko rano po pracy pomiedzy 6 a 8,9 rano. od jakiegos czasu zagladam na ONLY DD2 i zauwazylem ze w tych godzinach na serwerze adminow brak a odpaly graja bezkarnie i przez to psuja gre innym, obelgi, grozby w postaci mam juz demko, sid'a i ip niedaja zadnego efektu wiec tu sie nasuwa poja propozycja na porannego admina. osobiscie jak gram z odpalami i niema admina ktory zrobilby z tym porzadek zmianiam serwer gdyz gra nimam wtedy sensu to samo robi spora czesc ogarnietych graczy... bo po co sie meczyc a serwer tylko na tym traci.jesli dostane szanse szybko nadrobie godziny gry na serwerze i udowodnie ze jestem przydatny.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kiedy pracuje 2-3h dziennie, kiedy mam wolne zdecydowanie wiecej

Kontakt: PW, i steam 0:1:29444062 [HD]PLAYER

pozdrawiam [HD]

p.s

wszelkie skladki i platnosci tylko i wylacznie PayPal(mieszkam poza granicami PL)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...