Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #98732 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dostałem 1 bana jakoś kolo 15:08 wrzuciłem ss, pograłem chwile i znowu dostałem bana od jakiegoś innego admina żebym tez wrzucił ss tylko ze całkiem inna ramka mi wyskoczyła przy banie.... a sprawa wygląda tak ze tych screenów przy 2 banie nigdzie nie ma są tylko te o 15:08 a tamte drugie screeny nie wiem gdzie sa, nie mam pojęcia. Chciałbym sobie pograć bo te ss i tak będą czyste tylko chciałbym zapytać czy ktoś wie może gdzie są? bo nie mogę znaleźć. O ile w ogolę one zostały zrobione... BRAK WZORU !!!!!! Już masz UB , następnym razem dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #98685 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi