Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Steelseries Sensei Raw

equinzy

Rekomendowane odpowiedzi

Tej co chcesz kupić niestety nigdy nie miałem w dłoni.

Mogę Ci natomiast polecić myszkę Logitech G400 ;)

Tutaj masz linki starszej i nowszej wersji :

http://www.ceneo.pl/24578555#tab=reviews

http://www.ceneo.pl/13095024#tab=reviews

Ja mam tą tańszą, dobrze leży w dłoni, ta myszka to legenda :D

Ze tak zapytam, co robisz z myszką ze tylko rok :D

Ja taką z biedronki miałem 2-3 lata haha :P

Ta którą chcesz kupić 200 zł prawie... nie lepiej dać te 120 i tez mieć fajną myche ? ;p  

Decyzje pozostawiam Tobie, o tej ze steelseries nic nie mogę powiedzieć, nie miałem nigdy styczności .

Zobacz artykuły itd, najbardziej polecane myszki do Logitech i Razer ...

A co do tego kabla, to dziwne że się przetarł, nie którzy narzekają ze jest gruby i sztywny a Tobie się przeciera.

Musiał ciągle o coś ocierać, dziwne...  ;P

Razery bardzo szybko padają.

Co do myszek steelseries. Posiadam myszkę ikari. Ogólnie wszędzie panuje opinia, że są słabe, ja natomiast sobie ją chwalę. Niestety dopadł ją podwójny klik. Da się to naprawić jednak na krótki okres.

Teraz kupiłem mysz Revoltec i muszę powiedzieć, że jest rewelacyjna. Duża, wygodna i precyzyjna a co najważniejsze tańsza od SS.

W międzyczasie miałem jeszcze myszkę Thermaltake esport black. Sprawowała się nieźle ale coś mi w niej nie pasowało i sprzedałem.

Sorka El Gordo ale tu sie nie zgodze myszki razera nie padaja tak szybko. Sam posiadam Ową i bardzo sobie ja chwale nie mam do niej zadnych zastrzezen. Mam myszke 

Razer DeathAdder Refresh aka Respawn i nie moge powiedziec o nie zlego slowa spokojnie wystarcza do karania was botki :) to tyle :)

Slp podparłem się opinią z sieci. Nigdy nie posiadałem myszy razera, w wielu wypowiedziach na różnych forach czytałem, że bardzo szybko pada lewy przycisk i rolka. Przepraszam, że nie dodałem iż nie jest to przypadek z autopsji.

PS

Slp kiedy turniejowy w GO?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...