equinzy Napisano 16 Grudnia 2013 #99571 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mam takie pytanko do Was! Czy ktos z Was posiada w.w myszke lub miał ja w rekach? Chciałbym poznac opinie bo zamierzam kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Grudnia 2013 #99578 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Tej co chcesz kupić niestety nigdy nie miałem w dłoni. Mogę Ci natomiast polecić myszkę Logitech G400 Tutaj masz linki starszej i nowszej wersji : http://www.ceneo.pl/24578555#tab=reviews http://www.ceneo.pl/13095024#tab=reviews Ja mam tą tańszą, dobrze leży w dłoni, ta myszka to legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 16 Grudnia 2013 Autor #99619 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mialem g500- swietna mycha ale padla po kilku miesiacach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Grudnia 2013 #99620 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ja mam G400 prawie rok, żadnych problemów To następna słynnej myszki G518 ;D No więc, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 16 Grudnia 2013 Autor #99623 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ooo G518 tez mialem. Posluzyla mi duzo ponad rok. Lecz tym razem chce odejsc od Logitecha i sprobowac czegos nowego. Padlo na steelseries, bo Ich słuchawki bardzo sobie chwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Grudnia 2013 #99631 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ze tak zapytam, co robisz z myszką ze tylko rok Ja taką z biedronki miałem 2-3 lata haha Ta którą chcesz kupić 200 zł prawie... nie lepiej dać te 120 i tez mieć fajną myche ? ;p Decyzje pozostawiam Tobie, o tej ze steelseries nic nie mogę powiedzieć, nie miałem nigdy styczności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 16 Grudnia 2013 Autor #99641 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Za slabe myszki na moje umiejetnosci, haha A tak serio to zazwyczaj przecieral sie kabel. A G518 zmienilem z wlasnej woli. Czekam jeszcze na opinie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Grudnia 2013 #99644 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Skoro myszka G500 padła po kilku miesiącach to dlaczego nie odesłałeś na gwarancje ? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 16 Grudnia 2013 Autor #99675 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Gdyby był paragonik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Grudnia 2013 #99683 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Zobacz artykuły itd, najbardziej polecane myszki do Logitech i Razer ... A co do tego kabla, to dziwne że się przetarł, nie którzy narzekają ze jest gruby i sztywny a Tobie się przeciera. Musiał ciągle o coś ocierać, dziwne... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #99737 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Weź myszkę razera. Mam słuchawki od nich i są bajeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99790 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Razery bardzo szybko padają. Co do myszek steelseries. Posiadam myszkę ikari. Ogólnie wszędzie panuje opinia, że są słabe, ja natomiast sobie ją chwalę. Niestety dopadł ją podwójny klik. Da się to naprawić jednak na krótki okres. Teraz kupiłem mysz Revoltec i muszę powiedzieć, że jest rewelacyjna. Duża, wygodna i precyzyjna a co najważniejsze tańsza od SS. W międzyczasie miałem jeszcze myszkę Thermaltake esport black. Sprawowała się nieźle ale coś mi w niej nie pasowało i sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96049 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Sorka El Gordo ale tu sie nie zgodze myszki razera nie padaja tak szybko. Sam posiadam Ową i bardzo sobie ja chwale nie mam do niej zadnych zastrzezen. Mam myszke Razer DeathAdder Refresh aka Respawn i nie moge powiedziec o nie zlego slowa spokojnie wystarcza do karania was botki to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96000 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Slp podparłem się opinią z sieci. Nigdy nie posiadałem myszy razera, w wielu wypowiedziach na różnych forach czytałem, że bardzo szybko pada lewy przycisk i rolka. Przepraszam, że nie dodałem iż nie jest to przypadek z autopsji. PS Slp kiedy turniejowy w GO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Grudnia 2013 #98934 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja mam zwykłą myszkę za 20 zł i już 2 rok leci odkąd ją używam. Mi się wydaje, że te tańsze są najlepsze, im więcej bajerów tym szybciej się popsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi