#RELOP Napisano 15 Grudnia 2013 #99440 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Gracz ma piskliwy głos, nie ma mutacji i admini pozwalają mu prowadzić w CT. Gracz może i ogarnia ale z mutacją to u niego cienko. Prosiłbym aby gracz Rajder dostał bana na CT, dopóki nie będzie miał mutacji. Demko potwierdzające jego głos(oglądanie ONLY STEAM): http://speedy.sh/RNm6U/rajder.dem Tutaj podpunkt z regulaminu mówiący o tym, że gracz "Rajder" nie może byc w CT: 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn). Przypominam, że chodzi tutaj o mutację a nie o ogarnięcie gracza. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99441 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Tak , jak sami widzieliście na demku , byłem przy tym. Buntowałem się gdyż nie mogłem nawet zrozumieć co on mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Grudnia 2013 #99439 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 I on chciał admina dostać ._. . Też jestem za banem na CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99454 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Samo mowi za sie -'-. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 15 Grudnia 2013 #99467 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Przepraszam ale jestem na nie Gdyż ten jest bardzo miły Ogarnia Nie rozumiem waszych koledzy drodzy wypowiedzi. Co z tego że ma piskliwy głos. Jak Snake składal podanie i był w CT to też miał ten sam głos jako 12 latek więc nie rozumiem waszych wypowiedzi. Dla mnie Rajder nie powinien dostać bana na CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99469 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Ja się zgadzam z Cyganem niewiem co ja wam takiego zrobiłem uwzieliście się na mnie:Zwłaszcza ty relop jestem na nie ps: To nie wasza sprawa że jestem chory i mam taki głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99476 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Przepraszam ale jestem na nie Gdyż ten jest bardzo miły Ogarnia Nie rozumiem waszych koledzy drodzy wypowiedzi. Co z tego że ma piskliwy głos. Jak Snake składal podanie i był w CT to też miał ten sam głos jako 12 latek więc nie rozumiem waszych wypowiedzi. Dla mnie Rajder nie powinien dostać bana na CT. Nie wiem czy to się zalicza pod spam , ale muszę wyjaśnić " ludziom Cygana " , że ja składając podanie w wieku 12 lat byłem dawno po mutacji , gdyż przeszedłem ją w 4 klasie podstawówki . Nie ma on prawa wypowiadać się na mój temat jak nawet wtedy nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 15 Grudnia 2013 #99490 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Snake nie mam do ciebie żadnych skarg ale o to chodzi że ma Rajder ma ukończone 14 lat Więc nie rozumiem po po prostu waszych spin do tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99491 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Sory bardzo cygan ale PRZECZYTAJ REGULAMIN! To nie kwestia czy go lubisz czy nie. To kwestia głosu. Trzeba być konsekwentnym. Ja rajdera lubie no ale wiesz... Jak trza to trza. 1. Zakaz używania mikrofonu osobom poniżej 14-tego roku życia "bądź z brakiem mutacji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 15 Grudnia 2013 #99493 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 ja go nie lubie tylko jest graczem który powinien być szanowany a nie jak wy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99496 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Mam ukończone 14Lat dobra? Jeśli ktoś nie wieży to moge wam wysłać fote Mam taki głos dlatego że jestem chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Grudnia 2013 #99521 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na nie. Jest sporo graczy którzy nie mają mutacji a siedzą w CT. Mi osobiście głos Rajdera nie przeszkadza, ale to moje zdanie. Rajder często siedzi w CT gdy nie ma żadnego admina, i lepiej żeby był koleś bez mutacji niż massowy freekiller w dodatku bez majka. Jeśli któremuś adminowi nie podoba się jego głos niech go przerzuci i sam ogarnia ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99525 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 I ja również będe na nie, jakbyśmy chcieli banować CT za brak mutacji, to byłaby to większość. zawsze jak wchodzę na serwa to prowadzi ktoś bez, lub minimalną, że się tak wyrażę mutacją. Rajder ogarnia CT, ale aż tak piskliwy głos ma? a wy zawsze stosujecie się do regulaminu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #99555 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Też jestem na nie. Rajder ogarnia a to w ct jest najważniejsze, nie przeszkadza mi jego głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 16 Grudnia 2013 #99567 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Relop ... Zaczynasz mnie irytować ... "kablujesz" na innych a sam powinieneś się wziąć odpowiedzialność za np. zabijanie autkami na zabawach ... Bo nadużywasz swoich praw. Może i nie mam dowodów ale pare ludzi to widziało i jeden nagrał demko Nie chciałem nic o tym pisać ale widze, że zachowujesz się do Rajder'a nie fair. Co do tematu to również jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #99569 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No i sam widzisz relop więkrzość osób jest na nie.Twój plan nie wypalił.Ale powiem że relopowi nie chodzi o mój głos tylko on chce mi zrobić na złosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Grudnia 2013 Autor #99601 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No i sam widzisz relop więkrzość osób jest na nie.Twój plan nie wypalił.Ale powiem że relopowi nie chodzi o mój głos tylko on chce mi zrobić na złosć Ja na złość? Pisz ze słownikiem następnym razem, bo Twoja ortografia w skai 1/10 to 0. JEST WYRAŹNIE NAPISANE 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn). W TT może używać micro bo jest od +14, ale CT od mutacji. Knoppcio co do Ciebie to raz dla zabawy Cię przejechałem, po czym przyznałem się adminowi i dał mi ostrzeżenie. A tak wgl. to chodzi o Twój głos. Na 1. poście pisałem: Przypominam, że chodzi tutaj o mutację a nie o ogarnięcie gracza. Z góry dzięki. Rozumiem, że możecie być ślepi, ale że aż tak?! ... Rajderku, przeczytaj regulamin! http://multi-head.pl/topic/4593-regulamin-serwera-jail/ W regulaminie nie ma nic, że można być w CT od 14 roku życia. Wręcz przeciwnie jest napisane TYLKO I WYŁĄCZNIE O MUTACJI. Jeżeli osób z takim głosem będzie się dopuszczało do prowadzenia w CT, serwer nie będzie się rozwijał... Tyle z mojej strony. Poza tym NIKT Z TYCH(możliwe, że poza BP) nie oglądał demka, bo macie NS'a i taka prawda! Rajder jeszcze wchodził wczoraj na TS3 z wielkim fochem( świadek snake oraz inwalida) i zaczął smęty pierdoli*. PS. Knoppcio jakbyś zauważył mam nie mam ŻADNEGO IMUNITETU, ponieważ admina nie mam. To, że admin nie dał mi bana na 5-30 min to już nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 16 Grudnia 2013 #99657 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Relopku kochany jak widać tylko tobie i zgrywkowi przeszkadza głos Rajdera. Jak mówi większość adminów że nam to nie przeszkadza tylko tobie coś się nie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #99660 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Jezu ogarnijcie.. Każdy głos ma taki jak ma. ;] Temat bez sensu ;-; Jestem na nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99767 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 To jest dla mnie dziwne.. Nie ma mutacji? Dobrze, ale wy też nie mieliście.. Macie ją, to możecie szpanować tak? Jeżeli ogarnia, to co wam przeszkadza? Że lepiej ogarnia niż wy? Dlatego od razu na forum chcecie go dać? Proszę was.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Grudnia 2013 Autor #99786 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Można pójść na kompromis. Rajder może iść do CT, jeżeli nie będzie chętnych(ok. minuta czekania od rozpoczęcia mapy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99729 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Robi sie tu zbyteczny spam zamykam VArg podejmie decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99802 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi