Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Ban na CT dla Rajdera

#RELOP

Rekomendowane odpowiedzi

Gracz ma piskliwy głos, nie ma mutacji i admini pozwalają mu prowadzić w CT. Gracz może i ogarnia ale z mutacją to u niego cienko. Prosiłbym aby gracz Rajder dostał bana na CT, dopóki nie będzie miał mutacji. 

Demko potwierdzające jego głos(oglądanie ONLY STEAM): http://speedy.sh/RNm6U/rajder.dem

Tutaj podpunkt z regulaminu mówiący o tym, że gracz "Rajder" nie może byc w CT: 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn).

Przypominam, że chodzi tutaj o mutację a nie o ogarnięcie gracza. Z góry dzięki.

Przepraszam ale jestem na nie

Gdyż ten jest bardzo miły

Ogarnia

Nie rozumiem waszych koledzy drodzy wypowiedzi. Co z tego że ma piskliwy głos. Jak Snake składal podanie i był w CT to też miał ten sam głos jako 12 latek więc nie rozumiem waszych wypowiedzi.

Dla mnie Rajder nie powinien dostać bana na CT.

Ja się zgadzam z Cyganem

niewiem co ja wam takiego zrobiłem uwzieliście się na mnie:Zwłaszcza ty relop

jestem na nie

ps: To nie wasza sprawa że jestem chory i mam taki głos

Przepraszam ale jestem na nie

Gdyż ten jest bardzo miły

Ogarnia

Nie rozumiem waszych koledzy drodzy wypowiedzi. Co z tego że ma piskliwy głos. Jak Snake składal podanie i był w CT to też miał ten sam głos jako 12 latek więc nie rozumiem waszych wypowiedzi.

Dla mnie Rajder nie powinien dostać bana na CT.

Nie wiem czy to się zalicza pod spam , ale muszę wyjaśnić " ludziom Cygana " , że ja składając podanie w wieku 12 lat byłem dawno po mutacji , gdyż przeszedłem ją w 4 klasie podstawówki . Nie ma on prawa wypowiadać się na mój temat jak nawet wtedy nie grał.

Sory bardzo cygan ale PRZECZYTAJ REGULAMIN! To nie kwestia czy go lubisz czy nie. To kwestia głosu. Trzeba być konsekwentnym. Ja rajdera lubie no ale wiesz... Jak trza to trza.

1. Zakaz używania mikrofonu osobom poniżej 14-tego roku życia "bądź z brakiem mutacji."

Jestem na nie. 

Jest sporo graczy którzy nie mają mutacji a siedzą w CT. 

Mi osobiście głos Rajdera nie przeszkadza, ale to moje zdanie. Rajder często siedzi w CT gdy nie ma żadnego admina, i lepiej żeby był koleś bez mutacji niż massowy freekiller w dodatku bez majka. Jeśli któremuś adminowi nie podoba się jego głos niech go przerzuci i sam ogarnia ct.

I ja również będe na nie, jakbyśmy chcieli banować CT za brak mutacji, to byłaby to większość. zawsze jak wchodzę na serwa to prowadzi ktoś bez, lub minimalną, że się tak wyrażę :D mutacją.

Rajder ogarnia CT, ale aż tak piskliwy głos ma? a wy zawsze stosujecie się do regulaminu???

Relop ... Zaczynasz mnie irytować ... "kablujesz" na innych a sam powinieneś się wziąć odpowiedzialność za np. zabijanie autkami na zabawach ... Bo nadużywasz swoich praw. Może i nie mam dowodów ale pare ludzi to widziało i jeden nagrał demko :) Nie chciałem nic o tym pisać ale widze, że zachowujesz się do Rajder'a nie fair.  

Co do tematu to również jestem na nie.

No i sam widzisz relop więkrzość osób jest na nie.Twój plan nie wypalił.Ale powiem że relopowi nie chodzi o mój głos tylko on chce mi zrobić na złosć

No i sam widzisz relop więkrzość osób jest na nie.Twój plan nie wypalił.Ale powiem że relopowi nie chodzi o mój głos tylko on chce mi zrobić na złosć

Ja na złość? Pisz ze słownikiem następnym razem, bo Twoja ortografia w skai 1/10 to 0. 

JEST WYRAŹNIE NAPISANE 3. Strażnicy mają obowiązek posiadania mikrofonu oraz mutacji (mutacja nie dotyczy dziewczyn).

W TT może używać micro bo jest od +14, ale CT od mutacji. Knoppcio co do Ciebie to raz dla zabawy Cię przejechałem, po czym przyznałem się adminowi i dał mi ostrzeżenie. 

A tak wgl. to chodzi o Twój głos. Na 1. poście pisałem: 

Przypominam, że chodzi tutaj o mutację a nie o ogarnięcie gracza. Z góry dzięki.

Rozumiem, że możecie być ślepi, ale że aż tak?! ...

Rajderku, przeczytaj regulamin!

http://multi-head.pl/topic/4593-regulamin-serwera-jail/

W regulaminie nie ma nic, że można być w CT od 14 roku życia. Wręcz przeciwnie jest napisane TYLKO I WYŁĄCZNIE O MUTACJI.

Jeżeli osób z takim głosem będzie się dopuszczało do prowadzenia w CT, serwer nie będzie się rozwijał... Tyle z mojej strony.

Poza tym NIKT Z TYCH(możliwe, że poza BP) nie oglądał demka, bo macie NS'a i taka prawda!

Rajder jeszcze wchodził wczoraj na TS3 z wielkim fochem( świadek snake oraz inwalida) i zaczął smęty pierdoli*.

PS. Knoppcio jakbyś zauważył mam nie mam ŻADNEGO IMUNITETU, ponieważ admina nie mam. To, że admin nie dał mi bana na 5-30 min to już nie moja wina.

To jest dla mnie dziwne.. Nie ma mutacji? Dobrze, ale wy też nie mieliście.. Macie ją, to możecie szpanować tak? Jeżeli ogarnia, to co wam przeszkadza? Że lepiej ogarnia niż wy? Dlatego od razu na forum chcecie go dać? Proszę was..

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...