Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #98339 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Nick: $zcz[Y]m~R[Y]j !? Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): duże serwery na których bylem adminem nie istnieją Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 5lat Steam / NonSteam:non steam Dlaczego TY .!: gram czesto i czasami nie ma żadnego adma a gra dużo osób gra na wh i aimie .Czesto pisze na u@ o problemach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 2.4h Kontakt: forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #98342 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 jestem nie brak steam nie podles linku do GT 0 aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Grudnia 2013 #98332 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wybacz mi , ale jestem na nie . W ogóle Cię nie znam , tzn kojarzę cię tylko z servera ,ale to moim zdaniem za mało . Do tego brak steama . Podanko za szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 14 Grudnia 2013 #98334 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Brak steama, ale w pierwszej kolejnosci dyskwalifikuje Cie to, ze jakis czas temu widzialam, ze slabo z Twoim opanowywaniem nerwow. Widzialam, ze dajesz sie sprowokowac, a to nie powinno miec miejsca w przypadku admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 14 Grudnia 2013 #98319 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz kryteriów. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361922 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi