Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99213 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Nick: LeStig Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): dość duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: 6lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: gram dosć dużo jak widać na GT potrafię rozpoznać jak ktoś gra na czitach chciałbym pomoc admina ponieważ czasem nie ma ich a nikt nie możne utrzymać porządku na serwerze dość często spamuje @ u@ no i to by było na tyle Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 2-5/6h Kontakt:STEAM "LeStig" bądź forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeT Napisano 14 Grudnia 2013 #99214 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jestem na TAK, gra dosyc dlugo, nie stwarza problemów, myśle, że mozna mu dać szanse. :diablo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99216 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 jestem na tak czesto go widze na serverze zapomniales dodac link do GT z godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 14 Grudnia 2013 #99217 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Masz duże TAK ode mnie. -Jak sam piszesz, czesto zgłaszasz na u@-potwierdzam -jestes ogarniety -aktywny Zapraszam na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 14 Grudnia 2013 #98331 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 O nie, tylko nie ON!!!!!!! Zartuje Wielkie TAK dla tego pana. Jest super ogarniety, trzyma nerwy na wodzy, czego bylam swiadkiem ostatnio: gracz sadzil sie do niego, a on odpowiadal mu z najwyzsza kultura, nie wyzywajac itd. Ktos taki na pewno sie przyda, bo sam wielokrotnie zglaszal na u@ jakies problemy. No i dzieki mnie, nauczyl sie troche grac, a przeciez to tez istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Grudnia 2013 #98333 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Kilka słów ode mnie . Jestem na tak . Jeżeli są czity zgłaszasz mi na steamie , jesteś bardzo aktywny na serverze , nie mam do Ciebie jak na razie żadnych zastrzeżeń . Mam prośbę , postaraj się wbić na Ts . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 14 Grudnia 2013 #98320 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Proszę link do GT z Twoimi godzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #98322 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 http://www.gametracker.com/player/LeStig/80.72.40.110:27008/ Prosze bounder. A co do podania. Jestem na tak gdyż Lestig dobrze ocenia czy ma wh czy nie . Zna regulamin. Kulturę ma na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99350 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 jestem na Tak. kiedy nie wejdę na Cod to jesteś nie mam zastrzeżeń. aktywny na czacie w grze jak i na u@... zapraszamy na ts jeszcze Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Grudnia 2013 #99460 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na Tak . Wiek Często widuję na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99919 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jestem na TAK -spamisz na steam -czesto aktywny -No i jeden błąd NIE MA CIE NIGDY NA ta zapraszam Pozdrawiam EnZo.!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96032 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ziomuś spełnia wymagania i ma kulturę osobistą ( jak piszą ). Osobiście jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak # Napisano 18 Grudnia 2013 #99960 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja też jak najbardziej Za ! // post nie wnoszący nic do tematu +1 //veq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #100047 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Również na tak, bywasz często na serwerze, z szacunkiem odnosisz się do innych, myślę że podołałbyś tej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #95974 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 jestem na tak, miły , ogarnięty gracz, pisze na u@ , aktywny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 19 Grudnia 2013 #100098 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi