Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2013 #99004 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nick :Zielone Mieso Data : Czas bliżej nie określony . Dobry miesiąc mam teraz więcej pracy ,a świąt itd nie spędzam przy komputerze . Powód :CS na chwilę obecną mnie trochę irytuje i przestałem w niego aktualnie grać . Zbliżają się święta . Na forum będę zaglądał . Oczywiście jeżeli ktoś będzie "wołał" na steam to wejdę i zbanuję jeśli będzie taka potrzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 13 Grudnia 2013 #99005 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ok. Informacja przyjęta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 13 Grudnia 2013 #99006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi