Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98895 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry: Me Gusta Godzina, data zdarzenia: chciał bym wiedziec nwm.. Mapa: nwm STEAM_ID / IP: niżej Uzasadnienie: widze że serwer naprawiony to chciałem wbić.. ostatni raz na serwerze grałem okioło 1miech temu. Dziś wbijam i ban wyskakuje.. nie wiem kiedy i gdzie go dostałem ... prosze o ub a jak nie to mile widziane demko bo na haxach nie cisne.. juz raz miałem taka sprawe tutaj i dostałem ub.. probowałem dowiedziec sie cos przez amxbans ale słyszałem ze nie działa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina jar|luki. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Me Gusta [AMXBans] Powod : ' czit ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 49248824 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Grudnia 2013 #98896 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No to czekamy na Dowody Admina banujacego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Grudnia 2013 #98903 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Wykonano 18.11.2013 - 19:33:17 wydaje mi sie ze lekka przeginka po miesiacu pisać odwolanie niestety ale archiwum dem nie prowadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98905 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kolega który chce ma 24h na odwołanie a nie 1 miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98906 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jakos tego nie pamietam... nie grałem 1miech tutaj ale nie konczyłem tutaj gry z banem... po za tym dziwi mnie to czemu nie ma ip w wycinku z konsoli Moge dostac link do amxbansa ? bo mi jakos nie działa skad iwesz kiedy ban byl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Grudnia 2013 #98907 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 bans: http://multi-head.pl/banuj/ban_list.php?bid=67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98908 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 nie wiem nawet jak to sie wydarzyło ;/ szkoda ze nie ma juz hltv z tamtego dnia.. a demko powinienes cały czas miec.. jezeli wgl nagrywałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98909 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie musiał mieć. Jeżeli wciągu 24h nie odwołałeś się to twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Grudnia 2013 #98916 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ale panowie spokojnie wydaje mi sie ze wtedy zaczynal sie problem z serwerami i forum , moze dlatego nie mogl napisac odwolania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #95821 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 w grze mi na 100% nic nie wyskakiwało.. gdyby tak było to bym pisał odrazu.. miałem juz sprawe z wh tutaj i dostałem ub.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Grudnia 2013 #95803 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jak dla mnie UB nie powinno być ponieważ jest jasno, że na odwołanie ma się 24h a nie miesiąc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #95804 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Też jestem takiego zdania, że na odwołanie powinno być 24h.Jednak serwery nie działały poprawnie i zdarzały się pomyłki w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Grudnia 2013 #95646 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Czas na odwołanie od bana już troszkę minął. Co prawda miesiąc, to nie znacząca różnica, no ale zasady to zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Grudnia 2013 #95647 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi