Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 - Wchodzenia raz dziennie na forum,+ - Posiadanie mikrofonu,+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,+ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,+ - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,+ - Minimum 30h przegrane na serwerze,+ - Mile widziane aktywne konto steam,- Nick:PieRsciOnek Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):średnie ale ogarniam i szybko się uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:ponad 3 lata Steam / NonSteam:NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Jestem ogarnięty i dużo jestem rano kiedy biegają fk na serwerze w ct Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:dużoo czasami ponad 6 godzin ale na innych serwerach ale od teraz to się zmieni Kontakt:48651549 i jestem na teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jestem na neutral -czasami fk -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 NIE Powody : Najważniejszy powód to to że konto złożone na podanie a za to powinno się odrazu podanie zamykać - Jeszcze pograj troche bo 30 h te minimalne to i tak mało - Czasami się spinasz o nic - Spam na U@ - Reszta git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jestem na Nie. -Pograj troche jeszcze -Byłam świadkiem jak obrażałeś gracza -Czasami fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 NIE! -freekilujesz -pograj jeszcze troche -wydaje mi sie ze nie dasz rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie - freekiluje - spami na u@ - konto założone chyba tylko na adma ( 1 post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na nie.. Czasami fk Konto dla podania Pograj jeszcze troche ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na nie FK Posiedz na forum Posiedz w grze Kup steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na nie -mala aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Mówie poraz kolejny że Steam nie obowiązuje na Jailu Jestem na Nie -FK -mam z tobą nie przyjemności -nie ogarniasz Pokaż ze ci zależy na byciu adminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jestem na Nie -FK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na nie: -częste FK, mylisz sie sam w swoich poleceniach -mała aktywnośc na forum -spinasz się o byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi