Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98782 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Nick:zgrywek Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobra, mam admina na zombie modzie i mialem juz tu admina na jb. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/zgrywek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Poniewaz widze duzo nieogarów na serwerze. Mysle ze podołam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4,5-5 h dziennie Kontakt:Steam, gg , ts , ventrilo, memble. / Nie wiem czy zauważyłeś,ale na twoim profilu widnieje ostrzeżenie. Kandydatowi nie przystoi,radzę wziąć się do roboty. Zachęcam również do rzetelniejszego wypełniania podania, wypowiedź "sami wiecie." robi słabe wrażenie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98784 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na neutral, + mutacja + steam + lekki ogar - zdarzają mu się freekille - rzadko go widze na serwerze mimo , że ma dużo przegranych godzin. chyba że gramy w innych godzinach , to zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 11 Grudnia 2013 #98785 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jestem Na tak. -miły -ogarnia - zero FK Zasługuje na tą posade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98786 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na małe tak - często gram tylko czasami cię widzę -wiek -steam -ogarniasz -znasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 11 Grudnia 2013 #98788 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ogarnia, lecz mała aktywność w ostatnim tygodniu. Jestem neutral z przychylnością na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98789 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Na tAK 1.Ogarnięty Admin 2. Steam 3.Miał tu już kiedyś chyba adma 4.Godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98790 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Małe Tak za próbnym :] Powody + Ogarniasz CT + Byłeś już adminem + Steam - Wpadasz w konflikty - Mała aktywność ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98791 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na Tak -miły -OGAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98849 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jestem na neutral z przewagą na tak. Ogarniasz Troche słaba aktywność : / Miły oraz kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 #96108 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi