Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98736 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Nick: Djoko Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć duże. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Djoko/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Gdy gram czasem nie ma admina i nie którzy lubią sobie odpalić. Poza tym byłem kilka razy byłem adminem i wiem jak sobie radzić z takimi problemami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4,5 godzin Kontakt: GG, steam i skype Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98737 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Znam Djoko i myślę, że ogarnąłby Admina. Jestem na TAK! Spełniasz warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 11 Grudnia 2013 #98741 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja jestem na tak Widuje cię na serwie Spokojny Pomocny Steam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 11 Grudnia 2013 #97406 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Powiem tak. Zapraszam cię na ts'a bo chciał bym ciebie poznać. Inaczej nie dostaniesz mojego "tak". Jeśli nie posiadasz mikro to zerknij sobie na wymagania na admina serwera i zastanów się czy spełniasz wszystkie wymagania. A i jak widać aktywnością na forum nie świecisz. Pozdrawiam... // Gracz/Admin nie ma obowiązku wchodzenia na TS'A. | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98768 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dj jest spoko na serwie można dać mu adma na okres próbny. // Uargumentuj swoją wypowiedź " Dj jest spoko" to o wiele za mało / 1pkt / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98778 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Na TAK,widywałem cię na servie może ogarniesz. +steam +wiek -czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 11 Grudnia 2013 #98754 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na tak, spełniasz wymagania. Adminów jak widać jest mało, a w dodatku 2 jest obecnie na urlopie więc wsparcie by się przydało. Dodam tylko, że sprawdziłem Twoje bany, miałeś ich 7, każdy za łamanie regulaminu, jak wiesz admin powinien być wzorem dla innych graczy, proponuję zapoznać się szczegółowo z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2013 #98834 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja jestem Neutral, jak widać spełniasz warunki, ale musisz udowodnić, że nie będziesz łamał regulaminu, bo jak wiadomo admin musi świecić przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Grudnia 2013 #98898 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jestem na Nie niby nabiłeś te 31h ale i tak rzadko cię widuje na serwerze po za tym nie znasz regulaminu o czym świadczą bany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Grudnia 2013 #99044 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 PS: Nie posiadasz steama bo grasz na NS. // Istnieje coś takiego jak Edycja . Ostrzeżenie LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 13 Grudnia 2013 #99050 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A to sry zmieniam decyzję . Steam to podstawowa. Rzecz prawie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Grudnia 2013 #99763 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361974 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi