Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Djoko na admina :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Djoko

Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć duże.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10

Staż w CS-sie: ok. 4 lat

Steam / NonSteam: steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Djoko/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Gdy gram czasem nie ma admina i nie którzy lubią sobie odpalić. Poza tym byłem kilka razy byłem adminem i wiem jak sobie radzić z takimi problemami. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4,5 godzin 

Kontakt: GG, steam i skype

Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum.

Powiem tak. Zapraszam cię na ts'a bo chciał bym ciebie poznać. Inaczej nie dostaniesz mojego "tak". Jeśli nie posiadasz mikro to zerknij sobie na wymagania na admina serwera i zastanów się czy spełniasz wszystkie wymagania. 

A i jak widać aktywnością na forum nie świecisz.

Pozdrawiam...

// Gracz/Admin nie ma obowiązku wchodzenia na TS'A.  | Procentowy

Dj jest spoko na serwie można dać mu adma na okres próbny.

// Uargumentuj swoją wypowiedź " Dj jest spoko" to o wiele za mało / 1pkt  / LOVO .

Jestem na tak, spełniasz wymagania. Adminów jak widać jest mało, a w dodatku 2 jest obecnie na urlopie więc wsparcie by się przydało.

Dodam tylko, że sprawdziłem Twoje bany, miałeś ich 7, każdy za łamanie regulaminu, jak wiesz admin powinien być wzorem dla innych graczy, proponuję zapoznać się szczegółowo z regulaminem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...