Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #96259 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nick: huj ci w cyce Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dużo razy byłem adminem na cod,miałem własny server . Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:z 5-6 lat. Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem gdzie szukac Dlaczego TY .!:Czesto byłem adminem na codach jestem ogarnięty spokojny lubie grac na serwie Kontakt: prywatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 10 Grudnia 2013 #96260 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 hahahahahahahahahahaaha jestem na NIE brak wymagań ,nie widzę cie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Grudnia 2013 #96266 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 nick to po pierwsze po drugie brak wymagan // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Grudnia 2013 #96659 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi