Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #96258 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nick: huj ci w cyce Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dużo razy byłem adminem na cod,miałem własny server . Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:z 5-6 lat. Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem gdzie szukac Dlaczego TY .!:Czesto byłem adminem na codach jestem ogarnięty spokojny lubie grac na serwie Kontakt: prywatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Grudnia 2013 #96660 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi