DI@BELEK Napisano 20 Stycznia 2016 #385815 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Nick: DI@BEŁ :* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już tu adminem przez trzy miesiące, prowadziłem również serwer cod-mod na serwerowni cs-camperzy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 - Po ostatniej zabawie na swoim prywatnym serwerze, wydaje mi się że ż 9/10 jest idealnym określeniem. Staż w CS-sie: Pierwszy raz zagrałem jak miałem dwanaście lat, więc: 4 lata. Steam / NonSteam: Oczywiście że Steam. Dlaczego Ty: Nie będe tutaj pisał znanych już przez wszystkich tekstów typu " Na serwerze pełno cheaterów, nie ma admina" Z tym się jednak nie zgodze bo admini są aktywni, ale do rzeczy: Chce powrócić do administracji serwera, i pomóc w pilnowaniu serwera. Chciałbym również pomóc S@ ogarnąć pewne sprawy techniczne. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, zależy od chęcie. Lecz Steam cały czas odpalony, i gdy by coś się działo na serwerze moge w każdej chwili wejść na serwer. Kontakt: Steam: DI@BEŁ :* / Pw Link do GameTracker'a: Zmieniłem nick więc podam dwa gametrackery: http://www.gametracker.com/player/DI%40BELEK/80.72.40.110:27027/ http://www.gametracker.com/player/DI@BEŁ%20:*/80.72.40.110:27027/ //Wojtas Masz racje, ale jak pisałem w propozycji można dostać kurwicy przez te bolki, wybacz. //Agor Skala jest według tej w temacie 45k. Ta sieć nie istnieje jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 20 Stycznia 2016 #385837 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Póki co jestem na NEUTRAL, bo Twoja aktywność w ciągu ostatniego miesiąca jest bardzo słaba. - dużo osób nowych Cię nie zna, jak i niektórzy administratorzy - 9/10 amx :v szczerze śmiem wątpić - często się unosisz na serwerze i klniesz + godziny są + steam + byłeś u nas adminem Nadrób aktywność na serwerze i ogarnij kulturę osobista, wtedy będę jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 20 Stycznia 2016 #385874 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 jestem na tak -aktywny -godzinki -doświadczenie -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 20 Stycznia 2016 #385948 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jestem neutralny: + wiek +steam +godziny +staż -czesto sie oburzasz -przeklinasz -śmiem wątpić, że znasz amx 9/10 P.s mam ciotke z Ciechocinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 20 Stycznia 2016 #386004 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Za okresem próbnym, chociaż, że nie kojarzę Cie. (Skleroza pewnie ) + Wiek, + Doświadczenie, +/- Znajomość AMXX, (Nie reklamuj innych serwerowni!!!) Hmmm... Pamiętaj, że ta 9 z AMXX, musi być wg. skali MH. http://multi-head.pl/index.php?/topic/80468-skala-znajomo%C5%9Bci-amxx/?hl=%2Bskala+%2Bamxx Pozdrawiam, AGAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Stycznia 2016 #386180 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Także jestem Neutralny ;p + godziny + kontakt + byłeś już adminem -/+ amxx jak znasz na tyle to szacunek ale chyba wypadałoby to sprawdzić -/+ ja osobiście cię widziałem ale nw czy każdy cię zna - lubisz sobie poprzeklinać czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 21 Stycznia 2016 #386380 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jestem na tak +steam +zglasza na u@ +kontakt +godzinki +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 21 Stycznia 2016 #386403 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Oczywiscie ze na tak: - godziny -aktywny -zglasza na u@ - doswiadczenie -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 22 Stycznia 2016 #386728 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Neutral. -widać Cię na serwerze -godziny -amxx dobre -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 22 Stycznia 2016 #386845 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Na Tak Zgłasza na U@ Miły / Kultura Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 22 Stycznia 2016 #386871 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Neutral. -widać Cię na serwerze -godziny -amxx dobre -steam W ogóle tu grasz? Nigdy cię nie widziałem i nw czemu się tu wypowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 22 Stycznia 2016 #386880 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 W ogóle tu grasz? Nigdy cię nie widziałem i nw czemu się tu wypowiadasz. Tak, ale od 2 dni. W tym czasie nie raz widziałem owego gracza . http://www.gametracker.com/player/Gargulec/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 26 Stycznia 2016 Autor #388772 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Do Soboty będe mało obecny na serwerze z powodu wyjazdu na narty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 26 Stycznia 2016 #388855 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Na tak chociaz wypadalo by sprawdzic znajomosc amx. +steam +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 26 Stycznia 2016 #388938 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Na Tak: +Staż +Wiek +Aktywność na serwerze +Amxx +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393432 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Od ponad tygodnia aktywność na serwerze zerowa. Przed i po wyjeździe na narty praktycznie nie było Cię na serwerze. Na tą chwilę, mimo że wymagania w miarę spełniasz podanie jestem zmuszony odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393433 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi