Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98440 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ktoś pomorze nie mogę gadać przez mikro i nie wyświetla mi się ten żółty mikrofonik ustawione w ustawieniach jest na k chyba jakiś problem z csem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #90119 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sprawdź w ustawieniach czy masz przypisany klawisz. Możesz też wpisać w konsolę bind "klawisz" "+recordvoice" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98448 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Albo po prostu ustaw ustawienia domyślne . Wchodzisz : Opcje --> Keyboard --> Use defaults . Opcję mowienia przez mikrofon powinieneś mieć pod klawiszem "k" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #96147 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 i mam ustawione i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #96154 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A spróbuj ostawić na inny klawisz i zobacz czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Grudnia 2013 #96155 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Wejdź w folder z grą Counter Strike następnie wejdź w folder cstrike i usuń plik przy WYŁĄCZONY Cs'ie config.cfg. Jeżeli to nie zadziała po prostu przeinstaluj cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 10 Grudnia 2013 #98518 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Chociaż nie gram na jailbreak to napisze bo miałem taki sam przypadek. Powodem było to że kabelki w mikrofon mi sie przecieły a jak klikałem k to mi sie pokazywał rysunek a mi nie działał.Zobacz czy przez przypadek ci sie kabelki nie przecieły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98651 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ostatnio go słyszałem jak mówił do mnie przez mikro tylko go źle słychać ale mówił więc zamykam gdy twórca tematu będzie chciał żebym otworzył niech napisze na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98652 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi