Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98282 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Data i godzina:kilka min temu Nick admina/gracza, który zawinil: mart_verum Dowody:HLTV Świadkowie:Osoby w tym czasie na servie Uzasadnienie:Dostalem bana za txt ne kiedy nawet bylem na txt!Gram normalnie i ban admin na 100% sie pomylil!Sprawdzcie hltv z obacnej mapy!Prosze o UB! Mapa de_aztec [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Mart_Verum [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:105733535' [AMXBans] Twoje IP: '178.214.30.9' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Grudnia 2013 #98284 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nie wiem, w ktorym watku mam sie wypowiedziec, bo zalozyles cztery, ale uwazam, ze ban byl sluszny. Siedziales nad brama, a tam siedziec nie mozna Gracze tez zwracali uwage i pisali, ze txt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98298 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 gdzie?jaka brama?jakie cztery tematy?Nikt nie pisal ze na txt siedze i nie bylem na txt TXt zaczyna sie od tego paska nie!Nie bylem na bramie sprawdz HLTV i Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98299 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 SkRiN- Kolego, składasz skargę, to przedstaw dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98300 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A dziala HLTV bo mi sie demka nie chce wyswietlic ja nawet nie wiem za co ban niby txt a na txt nie bylem jaka brama wez zobacz sam a nie graczy sl;uchasz nawet nie widzialem jak piszeze na txt siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Grudnia 2013 #98304 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wyjasnilam sprawe na serwerze, ale zeby nie bylo napisze tutaj. Gracze zglaszali tekstury u tego pana, wiec sprawdzilam go i faktycznie siedzial nad brama, czyli w miejscu niedozwolonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98308 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Napisales ze dowody to HTLV to pobierz je i wrzuć linka tutaj każdy obejrzy i powie czy byles na txt a nie ty mowisz o innych graczach rownie dobrze mozesz wziac kolege z RL ktory bedzie trzymal twoja strone dla mnie ban sluszny skarga nie sluszna i powinien byc 1k pkt za skarge bez dowdow. sry za w ubt Nie wypowiadaj się w ubt. +1pkt. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98347 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To czego HLTV nie dziala jezu!Nie siedzilem an txt nie wiem co ty domnie masz ze za nic mnie banuje masz farta ze nie dziala HLTV!!!! Nikt nie pisal ze jestem na txt raz chyba wiem gdzie bo siedzialem nad paka na bs na skrzyni i oni mysleli ze to txt Tobie sie nie chcialo sprawdzic o bana dalas wiec wez ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98350 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Kolego u nas txt to nie tylko txt. Txt to pojęcie względne. Txt są to miejsca gdzie nie wejdziesz bez pomocy perku,klasy,pomocy kolegi z team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Grudnia 2013 #98351 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Odrozniam skrzynke od bramy. I zapewniam Cie, ze najpierw sprawdzam, potem wyciagam konwekwencje. Z prostej przyczyny - aby nie bylo takich sytuacji jak teraz placz off, skoncz awanture, bo to nie perm, tylko 30 minutowy ban. Na przyszlosc radze po prostu tego nie robic i pisac ze znakami interpunkcyjnymi, bo nie da sie czytac tych Twoich wywodow. Odwalanie takich postow to brak szacunku do innych osob, bo po prostu jest to tak nieczytelne, ze az oczy bola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98370 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 http://fotoo.pl/show.php?img=602361_2013-08-31-00010.jpg.html http://fotoo.pl/show.php?img=602362_2013-08-31-00011.jpg.html http://fotoo.pl/show.php?img=602363_2013-08-31-00012.jpg.html Siedziales gdzies w miejscu gdzie jest pokazana czerwona linia?? Jak tak to znaczy ze słusznie dostałes bana. A jeżeli nie siedziałes to ban jest nie słuszny Nie wypowiadaj się w ubt. Upomnienie. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Grudnia 2013 #98391 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Więc tak. Zamykam temat gdyż ban minął ale pragnę dodać, że gracze: -Smyku -bloody1 otrzymują punkt ostrzeżeń za udzielanie się w dzile UBT nie będąc adminem jak i członkiem UBT. // UbT nie może zamykać skarg na adminów , nawet jeżeli ban już wygasł . Aczkolwiek za braku dowodów ban słuszny . LOVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Grudnia 2013 #98392 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi