Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nick:Rajder Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:3 lata i 6 miesięcy Steam / NonSteam:Ns Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Poprostu chciałbym sprubować może się uda a może nie kto wie:Ograniam ct jak komendy,Mam mikro i mutacje,Nie przeklinam,Ale się przyznam że czasami spamuje na @(na kolorowo) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 godz Kontakt:skype Rajder296,Ts3,gg 48470948 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 NEUTRAL Powody : +Ogarnia CT +Kultura na poziomie +Nie wpada w konflikty -Mała aktywność na forum -Troche mało cię widze na servie chyba że gramy w innych godzinach to sory ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ten spam na y@ "czasami" to mało powiedziane. Ortografia taka sobie, jestem na neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na NIE: -aktywność na forum, -kłamiesz... W podaniu napisałeś, że masz mutację, a brzmisz na max 11-12 lat. -BRAK MUTACJI -Drzesz się przez mikrofon od czsau do czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Neutral To co Relop napisał napewno 14 nie masz zresztą to widać po ortografi. Nawet ogarniasz CT Miły Kulturalny Częściej do ct ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Neutral, takie małe tak: +Ogarniasz CT +Nawet aktywny +Wiesz co to KULTURA +Miły -nwm czy masz te 14, ale nawet ogarniasz. Można by dać próbnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Na nie, admin bez mutacji to tak słabo trochę co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jestem na nie - Łamiesz regulamin - nadużywasz u@ - mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jestem na Nie -robisz czasami fk -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jestem na Nie. -Brak mutacji -Aktywność -Wątpie w twój wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jestem na Nie Rozpisz się bo zostaniesz ostrzeżony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Na Tak +Ogarnia CT +Kultura +Często na ts +Ogarnia reg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Zmieniam zdanie. Jestem na nie. -po głosie wydaje się że masz maksymalnie 11, 12 lat, -drzesz się do mikrofonu, -spamujesz na u@ oraz y@ (vip), -w CT freekillujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 /Jaja sobie robisz z edycją tych postów,wrzucasz same spacje?Ostrzeżenie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Rajder oni wyrażają swoją opinie + nie wypowiadaj się w podaniu.. /Kandydat ma prawo do wypowiedzi we własnym podaniu,wspominaliśmy o tym wielokrotnie (choć w tym wypadku kolega sobie z nas kpi). [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 na tak -mily -ogarniety -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Tak -miły -ogarnia /Dwa posty w jednym podaniu można potraktować jako spam. Pierwsze i ostatnie upomnienie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pozwolę sobie odrzucić te podanie. Kandydat robi sobie z nas żarty. Poza tym ortografia na wysokim poziomie... Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi