Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97593 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nick: sNaKe! Wiek: 13 - po mutacji Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem już admina na JB ale także na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Niestety przez rashowanie serwera minuty się nie zapisują , ale miałem już tutaj admina , więc uważam że nie będzie problemu. Dlaczego TY .!: Ponieważ jak widze dzieci w CT, Freekillowców i hackerów to aż mnie kur*ica bierze Więc chciałbym to ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 H w weekendy dłużej. Kontakt: Steam : sNaKe! Skype: sigipl1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 7 Grudnia 2013 #97800 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Otwieram podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Grudnia 2013 #97811 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Na nie, rzadko Cię widywalem na serwerze (grałem jeszcze tydzien temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Grudnia 2013 #97813 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Hmm. Pamiętam jak byłeś wcześniej adminem i ogarniałeś tą posadę. Wymagania spełnione, więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97827 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Raz widziałem cię na serverze Daj się poznać nowym graczom i wtedy składaj podanie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Grudnia 2013 #97836 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Raz widziałem cię na serverze Daj się poznać nowym graczom i wtedy składaj podanie NIE To że Ty go widziałeś raz, to nie znaczy, że on nie gra na serwie. Ma wymagane 30h. Gracie po prostu w innych godzinach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97845 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dobra może inni go widzieli ale ci co grają jak ja nie widzieli go także więc nich da się poznać troche nowym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97869 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na Tak -ogarnia -steam -miales adma -czesto na ts -zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Grudnia 2013 #97870 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na tak. dajesz rade w ct sporo na ts pomagasz adminom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97875 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak -steam -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Grudnia 2013 #97877 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 na TAK Zna zasady panujące na serwie, mial kiedyś admina i jakoś większych problemów nie miał :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97882 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Snake pamiętam Cię i to bardzo dobrze ^^ Jestem na Tak - godziny są? są - miły - kulturalny - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97899 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jeśli masz godzinki to ja na tak, bo z tego co pamiętam to dobrze se radziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 8 Grudnia 2013 #97917 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -Daje rade w CT -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98132 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na Tak! Moj kochany snejkuś, miły ,ogarnia ,miał admina ,ma mutacje . Mój kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98434 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 na tak pamiętam jak miałeś admina i ogarniałeś go a poza tym jesteś miły i znasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98775 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 tak +ogarnia +mily -a bo ja wiem /Jeśli nie masz nic do powiedzenia,daruj sobie tego typu podpunkty. Na razie tylko upomnienie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98776 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Tak +ogarnia +mily +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98779 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 tak +ogarnia +mily -a bo ja wiem Czy on mi dał minusa i wytłumaczył go słowami " a bo ja wiem " czy mi się przywidziało ? /Czy ten post wnosi coś do tematu? Nie sądzę. Upomnienie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 #96134 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi